Transport gratuit peste 350 lei

Fii original: Decorațiuni și ceasuri din lemn made by Folina

2475
SHARE
4.79

Cauți ceasul perfect pentru casa ta, care să-i dea un plus de stil, sau o decorațiune specială, care să se potrivească cu personalitatea ta? Folina îți propune modele unicate pentru decoruri personalizate.

Atunci când vine vorba de decorațiuni interioare, cu toții visăm la un decor diferit. Lemnul este cel mai practic material, care aduce acel gram de originalitate pe care fiecare și-l dorește în casă. Plăcut ochiului, dar și atingerii datorită texturii și frumuseții sale neprelucrate, acesta reușeste să aducă acel ceva special în locuința ta.

Lemnul se sculptează uşor, pentru că seamănă cu omul, spunea Brâncuși. De aici s-a născut ideea creării unor decorațiuni și ceasuri de lemn marca Folina, care să rezoneze cu ființa noastră, transformându-ne locuința într-un cămin primitor, rustic sau modern, pliindu-se perfect după preferințe.

Decorațiuni din lemn făcute din suflet, pentru suflet

1. Ceasul Copacul Vieții, o decorațiune din lemn specială

Dacă ești o persoană care iubește arta, literatura, atunci alege o decorațiune care să te reprezinte, plină de simboluri: Ceas decorativ din lemn Copac, care îmbină perfect utilitatea cu frumuseţea caracteristică lemnului. Recomandată pentru un decor rustic, dar și pentru biroul unui artist, aceasta poate fi și un cadou reușit, cu care vei aduce un zâmbet larg pe chipul celui drag.

Ceas din Lemn Tree Birds

2. Decoraţiune perete Fluture Estelle: întinde-ți aripile și zbori

Dacă este ceva care contează cu adevărat în viață este curajul de a zbura chiar și atunci când nu te simți pregătit sau suficient de puternic. Dacă îți dorești un cadou motivațional, dar și plin de gingășie, o doză de motivație, oferă o Decoraţiune perete Fluture Estelle, care va impresiona cu siguranță. Datorită designului unic, care îmbină oglinda acrilică argintie cu lemnul, aceasta va trage toate privirile.

Decoratiune Perete Fluture Estelle

3. Ursulețul mititel te-nvață ceasul să-l citești cu el

Ideal pentru un copilaș pe care îți dorești să-l înveți să ”citească” ceasul, decorațiunea Ceas din lemn gravat Ursuleţ te face să zâmbești numai când îl privești și reprezintă cea mai ușoară metodă de a-l învăța pe cel mic citirea ceasului. Cu ajutorul lui, puiul de om va învăța rapid și cu plăcere, fiind o amintire de neuitat peste ani.

Ceas din Lemn Gravat Ursulet

Descoperă diversitatea de modele de ceasuri și decorațiuni din lemn marca Folina și bucură-te de un decor unicat, care să-ți exprime gândurile și pasiunile. Cel mai frumos cadou e cel făcut din suflet, pentru suflet, iar cel mai frumos decor pentru casa ta e cel care rezonează cu tine. Îndrăznește să fii original, cu Folina totul e ușor!

4,79 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit