TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Cum să-ți decorezi încăperile cu oglinzi decorative?

4768
SHARE
4.00

La prima vedere oglinzile par a avea o singură întrebuințare, aceea de a reflecta obiectele din fața lor. Însă creativa noastră Folina a îmbinat utilul cu plăcutul și a adus în magazinul ei o diversitate de... oglinzi decorative.

Oglinzi decorative: o idee diferită de a-ți înfrumuseța camerele

Ne place atunci când suntem unici, când purtăm lucruri mai rar întâlnite, pe care nu le vezi peste tot. Ne place să fim întrebați „de unde ai asta?”. Tocmai acesta este scopul oglinzilor decorative de la Folina: de a-ți impresiona prietenii și rudele atunci când vin în casa ta.

Oglinzile decorative sunt un accesoriu care imediat atrage atenția, datorită reflexiilor ușoare, a iluziei optice, formei și culorilor. Să vedem care sunt modelele de azi.

1. Oglindă decorativă sub formă geometrică

Foloseşte Set 7 stickere oglindă hexagoane pentru a crea un decor modern, deosebit pe perete. Poţi crea o oglindă decorativă care va atrage toate privirile şi care va crea impresia de spaţiu şi luminozitate. 

Setul conţine 7 hexagoane din oglindă acrilică cu grosime de 3 mm, roşie şi bronz. Fiecare hexagon are 28 x 24 cm. Cele 7 elemente au pe spate bandă dublu-adezivă buretată pentru fixarea pe perete. Oglinzile se aplică individual astfel încât se pot crea modele diferite.

În magazinul Folinei găsești o diversitate de culori pentru acest model, potrivite gusturilor tale.

stickere-oglinda-hexagoane-folina

2. Oglindă decorativă rotundă

Oglindă decorativă fumurie Waves reprezintă niște mici valuri care împreunate formează o formă mare, rotundă.

Folina vă sfătuiește să o folosiți pentru a crea un decor deosebit în living, hol sau la birou deoarece este ideală pentru a crea impresia de spaţiu şi luminozitate. Modelul se potrivește perfect pentru amenajări moderne în locuinţe private, dar şi în spaţii publice: restaurante, cafenele, saloane înfrumuseţare, hoteluri.

Oglinda este confecţionată din oglindă acrilică gri (fumurie), cu grosime de 3 mm și fiecare piesă are pe spate bandă dublu-adezivă pentru fixare.

oglinda-decorativa-gri-folina

3. Oglindă decorativă model cu flori

Un model într-adevăr ieșit din comun este Oglinda decorativă Zora, de culoare roz, suuuper simpatic și de mare efect. Odată unite elementele sale, oglinda va afișa un model cu flori, sub o formă dreptunghiulară.

Ca și celelalte modele, oglinda decorativă cu model floral este ideală pentru amenajări moderne în locuinţe private, dar şi în spaţii publice: restaurante, cafenele, saloane înfrumuseţare, hoteluri. La aplicarea pieselor se foloseşte un şablon, iar modelul are dimensiuni de 120 cm lăţime și 80 cm înălţime.

oglinda-decorativa-roz-flori-folina

Alege să decorezi casa cu ajutorul Folinei! Ai nenumărate modele de piese de decor, unele unice, altele extravagante, dar și simple ce completează armonia din casa ta.

Oglinzile decorative ți-au făcut cu ochiul? Vezi la final de articol alte modele preferate de Folina sau poți să intri aici pentru mult mai multe: www.folina.ro/stickere/stickere-oglinda.

Pupici cu lipici!

4 ( voturi)