TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Decorațiuni pentru casa ta și cadouri pentru cei dragi

1702
SHARE
nan

Lună de sărbătoare la Folina pentru că este una dintre perioadele sale preferate. Și cum draga noastră este super isteață și mereu alături de cei care vor să-și înfrumusețeze casa, astăzi vă prezintă decorațiunile sale de Crăciun.

Folina îți decorează casa de sărbătoare

Probabil nici o altă sărbătoare nu trezește în noi acest spirit de cumpărături, decorare, modificări. Trebuie să recunoaștem că sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase și totul datorită decorațiunilor specifice, care se găsesc în casa oricărei persoane.

Folina știe ce vă place, așa că v-a pregătit elemente de decor care acoperă și anumite nevoi ce se regăsesc în fiecare gospodărie. Fețele de masă, spre exemplu, sunt un lucru indispensabil și de data aceasta, draga noastră vă prezintă modele cu motive de Crăciun. 

Să intrăm în lumea decorațiunilor pentru sărbătorile de iarnă!

1. Față de masă – covorul de sărbătoare pentru bunătățurile pregătite

Nicio masă fără... fața de masă! De Crăciun, Folina te provoacă să renunți la fețele de masă obișnuite și să-ți impresionezi familia sau apropiații cu o față de masă cu tematică de iarnă. Faţa de masă Crăciun Felicitas, pe lângă faptul că are un imprimeu super simpatic de iarnă, este și impermeabilă, potrivită pentru marile evenimente și petreceri în familie.

Cu fețele de masă de la Folina poți sta liniștită, nimic nu se pătează, doar se curăță rapid și ușor.

fata-masa-craciun-folina

2. Coroniță ornament – o decorațiune clasică care prevestește Crăciunul

Acum mesele sunt mai elegante, mai boeme cu Decoraţiune de Crăciun, coroniţă şi bol din sticlă. Da, ai văzut bine, coronița vine la pachet cu un bol din sticlă care poate fi folosit pe post de vază sau suport pentru lumânări ceva mai înalte. Tradiționala coroniță este un element care semnifică apropierea Crăciunului, unul dintre cele mai cunoscute elemente pentru această sărbătoare.

Poți accesoriza masa musafirilor sau o poți așeza oriunde în casă. La vedere, desigur, la cât e de frumoasă!

coronita-decor-craciun-folina

3. Decorațiuni de Crăciun – niciodată nu sunt prea multe

Haideți să recunoaștem, decorațiunile pentru iarnă dau dependență! Dacă simți că ai aruncat cu spiritul Crăciunului peste tot în casă, Folina îți mai aduce câteva materiale. Ornamentul din lemn cu Patine poate servi ca o decorațiune pentru tradiționalul brad de Crăciun, dar și ca element de decor pentru spațiile din casă.

Le poți pune pe ușile camerelor, agățate de mânerele dulapurilor, dar pot fi și un cadou simpatic pentru cei dragi.

ornament-brad-craciun-folina

Tot ceea ce vă prezintă Folina pentru casa voastră, pot reprezenta și idei de cadou în parg de sărbătoare, aceste decorațiuni și accesorii fiind binevenite de Crăciun pentru că oriunde le-ai pune, fac casa mai frumoasă. Și pot fi și o amintire drăguță.

Vezi mai multe idei de cadou și decor pentru sărbătorile de iarnă aici: www.folina.ro/decoratiuni/decoratiuni-de-craciun

Folina vă face treaba mai ușoară, așa că a pregătit și un filmuleț de prezentare a produselor sale de Crăciun pentru ca ideile tale să prindă viață.

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit