TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Folina aduce fotbalul în casa ta!

1831
SHARE
nan

Ești pasionat de fotbal? Și vrei ca echipa favorită să marcheze direct din sufrageria ta? Cu Folina, totul este ușor! Noile stickere perete cu Messi și Neymar, cei mai faimoși fotbaliști de la FC Barcelona, stickere copiii și stickere tablă de scris cu Real Madrid și simbolurile Barça îți vor transforma camera într-un teren de fotbal! Alege-ți modelul favorit și înscrie golul de aur!

Cei mai faimoși fotbaliști și echipele favorite vin la tine acasă

Real Madrid

Folina aduce la tine acasă una dintre cele de mai succes echipe din fotbalul spaniol, desemnată de FIFA „Cel mai bun club al secolului XX”, cu un număr record de 32 de titluri La Liga, 19 cupe ale Spaniei, 11 titluri Liga Campionilor UEFA și două Cupe UEFA.

Stickere de perete cu licență

Dacă ești un adevărat fan Real Madrid, trebuie să ai cel puțin unul din stickerele Real Madrid cu licență disponibile pe folina.ro:

- Sticker logo Real Madrid Urban: un cadou inedit în stil graffiti, de nelipsit din colecția oricărui fan al celebrei echipe de fotbal.
- Sticker 16 fotbalişti Real Madrid, un set de două planşe care conține stickere tip fotografie cu întreaga echipă. Elementele se aplică individual pe sufrafețe nete, așa că îți poţi crea propriul model, folosind separat elementele autoadezive.
- Sticker fotbalişti Real Madrid Top 5, un set de două planşe (50 x 70 cm) cu 5 stickere tip fotografie a principalilor jucători din echipa de fotbal şi stickere cu însemnele clubului.  

Stickere Folina pentru copii

Stickere tablă de scris cu licență

Puștiul tău este înnebunit după fotbal și nu știi cum să combini pasiunea cu învățătura? Folina îți vine în ajutor cu diferite modele de stickere tablă de scris whiteboard sau neagră, produse licențiate, cu dimensiuni standard de 0.50 x 0.70 m. Alege-l pe cel favorit împreună cu cel mic și comandă-l online pe folina.ro:

- Sticker whiteboard Real Madrid 01, Sticker whiteboard Real Madrid 02, Sticker whiteboard Real Madrid 03, Sticker whiteboard Real Madrid 04.
- Sticker tablă de scris neagră Real Madrid Ball este un autocolant negru, autoadeziv care se aplică pe suprafețe netede, ideal pentru camera de studiu sau biroul copilului tău. Avantajul? Poți scrie liniștit cu cretă pe el. Se aplică și se curăță cu o lavetă sau burete umed.
- Sticker tablă de scris neagră Real Madrid Campeones: autocolant negru autoadeziv pentru interior, pe care se poate scrie cu cretă și care se curăță extrem de ușor. Ideal pentru fanii adevăraților campioni și un cadou inedit pentru orice își dorește să marcheze cât mai multe goluri în poarta adversă.
- Sticker tablă de scris neagră Real Madrid One: Mesajul ”One color, one club” este de referință pentru orice cunoscător.

FC Barcelona

Fondat în 1899 de un grup de fotbaliști elvețieni, britanici și catalani conduși de Joan Gamper, clubul Barça a devenit un simbol al culturii catalane și al naționalismului catalan.

Stickere perete cu licență

Pentru adevărații fani ai clubului, Folina recomandă:

- Sticker 11 fotbalişti FC Barcelona, un set de două planşe A3 cu stickere tip fotografie a echipei de fotbal. Elementele se aplică individual şi îți poți crea propriul model, folosind combinat sau separat elementele autoadezive.

Stickere tablă de scris cu licență

- Sticker whiteboard FC Barcelona: Sticker whiteboard FC Barcelona 01 și Sticker whiteboard FC Barcelona 02 sunt două modele de stickere confecţionat din autocolant PVC, autoadeziv, care se aplică ușor pe suprafeţe netede. Avantajul? Poți scrie cu marker semipermanent pe ele fără nicio teamă.
- Sticker tablă de scris neagră FC Barcelona FCB este un autocolant negru tip memoboard, pe care poți scrie cu cretă. Este autoadeziv şi se aplică pe suprafeţe netede. Îl poți curăța ușor cu o lavetă umedă.

Stickere copii cu fotbal

Messi

Este un fotbalist argentinian, considerat drept cel mai bun jucător din generația sa și unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului, chiar Diego Maradona, declarându-l succesorul său. Dacă ești în căutarea unui cadou original pentru soțul sau copilul tău, Folina îți recomandă Sticker Messi tip fotografie cu celebrul fotbalist de la FC Barcelona. Pachetul include şi stickere de mici dimensiuni cu însemnele clubului de fotbal.

Neymar

La fel de faimos și apreciat în rândul iubitorilor de fotbal, Neymar este un fotbalist brazilian care a adus rezultatele notabile de pe postul de atacant la clubul FC Barcelona și în echipa națională de fotbal a Braziliei. Dacă el e jucătorul preferat al copilului tău, fă-i o surpriză care o să-l încânte cu siguranță! Alege Sticker Neymar, Pachetul include un sticker tip fotografie cu celebrul fotbalist şi stickere de mici dimensiuni cu însemnele clubului de fotbal și este un produs licenţiat FC Barcelona.

Fotbalul este un sport de echipă așa că implică-i pe toți în decorarea casei tale. Dispunerea jucătorilor pe teren este o așezare tactică, așa că lasă-i pe cunoscători să o facă. Și nu uita, terenul de joc poate fi oriunde.

Abia aștept să îmi arăți cum a ieșit. Trimite-mi fotografiile pe Facebook și lasă un review dacă ți-au plăcut stickerele copii Folina.

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit