TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Măsoară-ți timpul cu stil: ceasuri Folina, accesorii ideale pentru decoruri cu personalitate

1898
SHARE
4.86

Ceasul de perete este un accesoriu modern, accesibil și versatil, care dincolo de utilitatea sa, reușește să dea culoare, textură și stil oricărei încăperi, având puterea de a transmite senzații și momente, accentuând totodată tematica designului tău preferat, atunci când este ales în deplină concordanță cu nevoile și dorințele tale.

Casa este o reflexie a propriei persoane, iar accesoriile alese pentru a o decora transmit mai multe decât ne putem da seama. Astfel, ceasul de perete în prezent nu mai are simplul rol de a ne „măsura” timpul, ci și de a transmite vizual ceea ce suntem, ne dorim, visăm.

Spune-mi cum timpul ți-l petreci, ca să-ți spun ce fel de ceas să alegi

1. Ceas pentru bucătărie, ideal pentru pasionații de gastronomie

Dacă ești pasionat de gastronomie, atunci majoritatea timpului îți place garantat să ți-l petreci în bucătărie. Optează pentru un Ceas decorativ Ceainic alb ideal pentru bucătărie și măsoară-ți cu stil timpul dedicat proiectelor tale delicioase. Un accesoriu util, de efect, care îți va reaminti că, din când în când, pauza de cafea este cea mai bună sursă de inspirație.

Ceas Decorativ Ceainic Alb

2. Ceas perete pentru birou, sursa zilnică de inspirație

Pentru o zi mai productivă, în care să reușești să finalizezi toate cele propuse, alege un Ceas perete cu tablă magnetică Maverick, iar valurile mării te vor purta pe ritmuri de tic tac acolo unde îți dorești, oferindu-ți doza de inspirație de care ai nevoie. În plus, dincolo de ceea ce transmite, pe suprafaţa din sticlă printată  a ceasului poți lăsa mesaje, folosind markerul semipermanent, sau poți prinde foiţe cu mesaje. Un accesoriu modern, versatil și extrem de util.

Ceas tabla Magnetica Maverick

3. Ceas camera copiilor, pentru amintiri de neuitat

Cu siguranță îți amintești de momentele când ai învățat împreună cu părinții să „citești” ceasul, de clipa când ai făcut prima dată cunoștință cu acea mașinărie care are timpul încuiat în el. Timpurile s-au schimbat, însă amintirile acelea încă te fac să zâmbești, așa că, ce-ai zice dacă ai alege pentru camera copilului tău un ceas care să-l reprezinte, să-și amintească cu drag peste ani de momentele în care l-ai învățat să cunoască ceasul? Un Ceas perete Fluturi lila va aduce o pată de culoare în camera sa și se va potrivi perfect cu gingășia oricărui micuț.

Ceas Perete Fluturi Lila

4. Ceas pentru living, un accesoriu cu personalitate

Livingul este încăperea în care ne petrecem majoritatea timpului, locul unde ne relaxăm, visăm sau ne bucurăm de compania celor dragi. Iar cum timpul trece mult prea repede atunci când ne simțim bine, optează pentru un Ceas perete Orlando verde, care să-ți sară în ochi și să-mi amintească că e timpul să pleci în lume. Un accesoriu util, minimalist, care va atrage toate privirile.

Ceas Perete Orlando Verde

Așa-i că te-am convins că ceasurile Folina sunt mai mult decât simple accesorii de decor, sunt piese cu personalitate, care te inspiră, te cuceresc de la prima vedere? Măsoară-ți timpul cu stil și alege-l pe cel care e menit să te ajute în organizarea eficace a activităților zilnice.

Pentru mai multe modele de ceasuri Folina, intră pe: www.folina.ro/decoratiuni/ceas-sticla-acrilica

4,86 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit