Transport gratuit peste 350 lei

Pe ritmuri de Tic-Tac: ceasuri de perete elegante pentru un plus de personalitate

2389
SHARE
5.00

Ceasurile de perete reprezintă accesorii utile în orice casă, dar și obiecte decorative de efect, care pot schimba radical aspectul casei. Alese în funcție de personalitate, stil sau pasiuni, acestea pot face minuni.

Dacă în trecut ceasurile de perete reprezentau simple instrumente de a măsura timpul, cu ajutorul cărora oamenii își planificau activitățile, astăzi acestea sunt adevărate trucuri estetice pentru designul interior. Ceasurile de perete sunt o dovadă a eleganței, a stilului, a bunului gust, simbolizând deseori o poveste în care personajul principal ești chiar tu.

În plus, atunci când îți dorești să aduci un plus de personalitate în casă, să simți că ți-ai pus amprenta asupra camerei în care locuiești, ceasul potrivit va reuși cu brio să te satisfacă. Fie că vrei un ceas pentru bucătărie, sufragerie sau birou, există nenumărate modele care îți vor încânta privirea:

Produse made in Romania: ceasuri de perete care-ți încântă ochii și sufletul

1. Timpul pentru cafea e prețios, măsoară-l cu folos

Optează pentru un Ceas decorativ bronz Coffee și vei avea impresia că pe perete o ceașcă de cafea caldă te îndeamnă să o deguști. Un accesoriu ideal pentru iubitorii de cafea sau pentru cei care uită să-și termine în timp util cafeaua. Cu un design desprins parcă din realitate, acesta va aduce un plus de savoare clipelor petrecute în bucătărie.

Ceas Decorativ Rotund Bronz

2. Personalizează-ți biroul și călătorește în timp

Dacă obișnuiești să-ți petreci majoritatea timpului în birou, atunci ai nevoie de un ceas de perete care să te inspire, să îți ofere motivație și un plus de randament. Ceas decorativ Wood World Time îmbină utilitatea unui ceas cu frumusețea unei sculpturi în lemn și se va potrivi de minune unei persoane care adoră stilul clasic, dar și călătoriile.

Ceas Decorativ World Time

3. Somnoroase păsărele, pe la case se adună

Dacă ești o persoană cu un ritm alert de viață, care este asemenea unei păsări călătoare, care seara se retrage acasă, unde e cald și bine, atunci un Ceas decorativ Pasăre ți se va potrivi perfect. Elegant, de efect pe peretele din living, acesta va fi ca un alter ego, un accesoriu care te va face să zâmbești, să atragi vești bune și să apreciezi mai mult căldura căminului și timpul petrecut acasă.

Ceas Decorativ Pasare

Cu siguranță ți-am stârnit interesul și dorința de a-ți achiziționa ceasul potrivit, care să te facă să trăiești pe ritmurile vieții. Alege din multitudinea de modele de ceasuri de perete made in Romania pe cel care-ți va face cu ochiul și măsoară timpul cu zâmbetul pe buze. Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit