Transport gratuit peste 350 lei

Designul potrivit în săli de cursuri și grădinițe, un catalizator pentru creativitate

21026
SHARE
4.55

Folina te învață cum să pregătești sălile de studiu și de grădiniță pentru un nou an reușit. Descoperă cum să ai spații inteligent decorate, un izvor de creativitate.

Un design creativ, ales în concordanță cu scopul spațiului ales, poate face minuni și ne ajută să ne atingem obiectivele. Astfel se întâmplă și cu spațiile dedicate învățării, grădinițelor sau sălilor after-school, unde crearea unui spațiu care să acționeze ca un catalizator pentru creativitate este esențial.
Iată câteva idei de amenajare decorative, menite să faciliteze procesul de învățare, făcându-l plăcut și relaxant:

Spații inteligent decorate, izvor de creativitate

1. Alfabetul ușor învățăm, mai zâmbim, ne și distrăm

Orice copilaș pornește spre grădiniță cu entuziasm, pentru a-și face prieteni, a învăța lucruri noi, iar acest sentiment trebuie hrănit pentru a rodi lucruri frumoase, făcute din inimă. Decorează sala cu stickere decorative jucăușe, dar și utile, care să-i facă pe pitici să învețe cu plăcere și să rețină mult mai ușor informațiile transmise. Alege Sticker Alfabet Winnie, iar cei mici se vor simți ca într-o lume a literelor și cifrelor care parcă prind viață, unde învățatul va părea o joacă, o joacă productivă și dragă.

Sticker Alfabet Winnie

2. Scrie, desenează, îndrăznește și creează

Prima amintire pe care o avem cu toții din școală este scosul la tablă, scrisul cu creta, teama de a nu greși, dar și bucuria de a reuși. Învață-i pe copii de mici să fie dezinvolți, să aibă curajul să încerce, să-și dezvolte abilitățile de scriere și de desenat. Pentru aceasta, optează pentru un Autocolant whiteboard magnetic și deschide-i poarta spre creativitate. O soluție modernă pentru tabla de scris, pe care se pot aplica magneți decorativi, transformând o banală tablă de scris într-o piesă decorativă de efect.

Autocolant Tabla de Scris Alba Magnetica

3. Stickere cu citate, surse de inspirație și de motivație

Educația este cheia spre libertate, spunea Epictet, iar acesta trebuie să fie principalul lucru de care trebuie să fie conștienți toți copiii și adolescenții. Aplică Sticker Carte cu citat în sala de studiu și le vei reaminti indirect acestora în fiecare zi cât de importantă este educația în viață și în construirea unei cariere reușite.

Sticker Carte cu Citat

Optează pentru stickerele educative care rezonează cu firea copiilor din diversitatea de modele de pe folina.ro și încurajează-i în drumul lor, educându-i inteligent, simplu și creativ. Timpurile s-au schimbat, designul a evoluat, educația a rămas aceeași. Cu Folina, totul e ușor!

4,55 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit