Transport gratuit peste 350 lei

Top 10 cadouri de Valentine’s Day

1267
SHARE
nan

Ești în căutarea cadoului perfect de Valentine’s Day? Folina te învață cum să-i surprinzi pe cei dragi cu cele mai inedite cadouri și cum să-ți transformi casa într-un cămin plin de iubire și căldură. Redescoperă romantismul cu ajutorul decorurilor seducătoare și a accentelor de culoare pasionale! Și, cel mai important, lasă-te inspirată și iubită tot anul!

Ești în căutarea cadoului perfect de Valentine’s Day? Folina te învață cum să-i surprinzi pe cei dragi cu cele mai inedite cadouri și cum să-ți transformi casa într-un cămin plin de iubire și căldură. Redescoperă romantismul cu ajutorul decorurilor seducătoare și a accentelor de culoare pasionale! Și, cel mai important, lasă-te inspirată și iubită tot anul!

Decorează-ți casa cu dragoste

1. Oferă-i inima în dar

Dacă jumătatea ta este o persoană căreia îi plac dovezile clare de iubire și vrei să îi aduci în dar inima ta, cadoul ideal de Valentine’s Day este acest Sticker perete Inimă, pe care îl poți aplica în dormitor sau în colțișorul vostru preferat din casă. Avantajul este că va fi un decor care va arăta foarte bine și după Ziua îndrăgostiților, fiind o inimă stilizată, care îmbină armonios nuanţe de roşu, galben și mov.

Sticker perete inima

2. Love is in the air

Iubitului tău nu-i plac inimioarele roșii și dulcegăriile de Valentine’s Day? Așteaptă să treacă această sărbătoare și alege o zi obișnuită pentru a-i face un cadou inedit. Ce zici de o decorațiune de perete din sticlă acrilică neagră, cum este Decorațiune perete Love, pe care să o aplici într-un loc neașteptat? Este masculină, stylish și se potrivește cu decorul minimalist al oricărei camere.

Decoratiune perete Love

3. Inimioare dulci

Fii creativă și folosește inimioarele pentru a crea accente tematice de culoare și a-ți demonstra fantezia în decorarea diferitelor obiecte care au o semnificație specială pentru voi. Folina îți recomandă Autocolant decorativ roșu Santa Fe Rot cu care poți poate cola orice suprafață netedă: pe perete sau piese de mobilier, dar și pe diferite obiecte decorative (cutii, rame foto, felicitări). O idee super, nu?

Autocolant decorativ inimioare

4. La vie en rose

Dacă nu îți plac cadourile tradiționale, înlocuiește roșul cu roz și lasă-ți imaginația liberă. Folina îți recomandă Autocolant decorativ roz Santa Fe Rosa, ideal pentru cei care văd întotdeauna viața în roz. Avantajul? Poți cola ușor orice suprafață netedă: perete, mobilier, cutii, rame foto și diferite obiecte decorative sau handmade.

Autocolant decorativ roz

5. Roșu pasional

Roșu este culoarea pasiunii, a iubirii și a vitalității, de aceea lasă-ți fantezia liberă și transformă orice colțișor din casă într-un spațiu plin de căldură.
Folosește Autocolant roșu mat Signalrot sau Autocolant roșu lucios Signalrot pentru a decora orice suprafață netedă: lemn, plastic, ceramică, sticlă, aluminiu, sau pentru a personaliza piesele de mobilier. Pe oricare l-ai alege, trebuie să știi că autocolantul se aplică și se taie ușor după forma și dimensiunea dorite.

6. Oglindește-ți dragostea

Știm că femeilor le plac oglinzile, așa că de ce nu să nu-i spui ”te iubesc” folosind o oglindă. Combină literele din Sticker oglindă Literă și fă-i o declarație originală! Stickerele sunt uşor de aplicat având pe spate bandă dublu-adezivă.

7. Dulcegării afrodisiace

Dragostea trece prin stomac așa că de Ziua îndrăgostiților pregătește-i celui drag desertul preferat, completat cu ingrediente afrodisiace, și surprinde-l cu mic dejun la pat sau o cină romantică.
Pentru a crea un decor unitar și a amplifica efectul, alege Față de masă impermeabilă candy bar Cupcake cu prăjituri, brioșe, acadele. P.S. Dulcegăriile șoptite la ureche nu trebuie să lipsească.

8. O zi doar pentru voi

Dacă nu poți fi lângă jumătatea ta dis de dimineață, fă-i o surpriză și scrie-i un mesaj original pe oglindă sau alege Oglinda decorativă Zi frumoasă și îmbină utilitatea cu frumuseţea unei decoraţiuni de tip sticker. Îi vei aduce un zâmbet în fiecare dimineață.

9. Cea mai frumoasă declarație

Este, fără îndoială, cea scrisă cu mâna ta, de aceea, dacă vrei să faci un cadou altfel, surprinde-l pe cel drag cu un mesaj știut doar de voi, scris cu creta, pe un autocolant tip tablă școlară. O alegere inedită este Folie tablă școlară verde Tafel care se aplică ușor pe orice suprafață netedă.

10. Fantezie romantică

Decorează-ți casa cu dragoste, fantezie și pasiune. Alege decoruri care combină accente îndrăznețe cu materiale confortabile și lasă-te inspirată de tot ceea ce vă place. Aprinde șemineul sau lumânările parfumate, alege un vin bun și cele mai neașteptate afrodisiace și bucurați-vă de intimitatea casei voastre, în care domnește dragostea!

P.S. Abia așteptăm să ne arătați cum v-ați decorat cuibușorul de Valentine’s Day, așa că postați imaginile direct în comentarii pe Facebook.

0 (0 voturi)

Alte subiecte care te-ar putea interesa

Citește articole din categoria

Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit