Transport gratuit peste 350 lei

Cadouri de Crăciun de la Folina – Ultimele 3 zile!

1304
SHARE
5.00

Încă nu le-ai luat cadouri celor dragi și ești în pană de idei? Cu Folina, e ușor să le dăruiești cadouri de Crăciun, fără stresul că nu ai ales cadoul potrivit și aglomerația din mall, care pur și simplu te lasă fără energie. Profită de ultimele 3 zile de promoții din campania ”Cadouri Crăciun” și primești cadouri surpriză la fiecare comandă. Grăbește-te!

Secretul oricărui cadou reușit este să-l dăruiești din inimă, cu bucurie și, mai ales, să știi ce îl face pe cel de lângă tine cu adevărat fericit. De aceea, e important să fii atent la dorințele celor dragi și să intuiești care sunt acele bucurii simple care îi pot face cu adevărat fericiți. Iar pentru ca totul să fie ușor, Folina îți vine în ajutor cu idei și cadouri de Crăciun:

Decorează-ți casa cu fericire!

1. Cadouri deco pentru jumătatea ta

Anul acesta renunță la parfumuri, haine și bijuterii scumpe și oferă-i jumătății tale cea mai frumoasă declarație de dragoste: scrie-i ce te face să fii fericit alături de ea: felul unic în care îți zâmbește, cele 365 zile în care e alături de tine, cafeaua aromată cu care te așteaptă dimineața sau sărutul acela somnoros dinainte de culcare. Scrie-i tot ceea ce simți cu marker semipermanent pe Tablă magnetică albă Smiley și oferă-i-o în dar. Dacă ai uitat ceva, poți folosi cei 4 magneți incluşi pentru a prinde post-it-uri.

Tablă Magnetică Albă Smiley

2. Decorațiuni pentru copii

Lista de dorințe a copiilor nu se termină niciodată, iar înainte de Crăciun ideile se precipită cu viteza fulgilor, așa că e foarte greu să le îndeplinești toate dorințele. Însă, dacă reușești, insuflă-i copilului tău bucuria de a fi alături de familie, de a se bucura de cei dragi, de a se juca împreună cu frații și surorile, de a petrece timp cu adevărat valoros împreună. Poți face acest lucru, dăruindu-i copilului tău Fototapet copii Frozen Family Forever și creează o atmosferă de poveste în camera copilului tău. Împărtășește lista de dorințe a copilului tău cu cei dragi și oferă-le bucuria de a-i îndeplini câte o dorință.

Fototapet Copii Frozen Family

3. Bucuria bunicilor

Cea mai mare bucurie a bunicilor este să-i aibă pe toți la masă de Crăciun – de la copii, la nepoți și strănepoți, așa că cel mai simplu mod de a-i face fericiți este să vă adunați cu toții în jurul bradului la bunici acasă. Pune la cale o reuniune de familie, oricât de departe sunteți unii de alții, și regăsiți bucuria copilăriei acasă la bunici. Pentru a păstra magia sărbătorii și după ce plecați, dăruiți-le un Sticker geam Crăciun Cadouri, care să le aducă mereu aminte de Crăciunul petrecut alături de voi!

Sticker Crăciun Cutii Cadou

Campania promo ”Cadouri de Crăciun” este valabilă până pe 20 decembrie pe folina.ro. Grăbește-te să prinzi pachetele promo surpriză și bucură-te alături de cei dragi de prețuri și cadouri magice! Crăciun fericit tuturor și un an plin de magie și culoare!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit