Contul Meu    Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Cum schimbi aspectul pereților care au faianță?

2426
SHARE
4.56

Vrei să faci o schimbare în bucătăria sau baia ta și nu știi cu ce să începi? Folina îți prezintă o idee de schimbare a aspectului faianței din casa ta. Descoperă cele trei metode!

Plăcile de faianță sunt greu de schimbat, iar în urma acestei acțiuni rămâne multă mizerie și praf. În plus, ai nevoie de muncitori calificați pentru ca renovarea să iasă ca la carte. Dacă nu vrei să faci o redecorare completă, ci vrei doar să obții rapid și ușor un nou decor, Folina îți recomandă stickere și autocolant ce pot fi aplicate cu ușurință și foarte rapid peste plăcile de faianță.

O bucătărie nouă, cât ai spune...Folina!

La Folina găsești trei modalități de aplicare a stickerelor sau a autocolantului. Trebuie doar să ai inițiativă și să-ți scoți creativitatea la înaintare. Tot procesul este foaaarte ușor de realizat și poate fi văzut ca o activitate de destresare. Iată care sunt cele trei modalități de aplicare:

1. Aplicare individuală a stickerelor pe plăci

Este o muncă pe care o poți face cu cei mici, spre exemplu. Atât de ușor este! Set stickere faianţă bucătărie Cuisine cuprinde 24 de bucăți grafice ideale pentru a schimba aspectul plăcilor de faianţă din bucătărie. Stickerele au propriul adeziv şi se aplică uşor pe faianţă, dar şi pe perete, mobilier sau electrocasnice. Important este ca aceste suprafeţe să fie netede. În acest set, fiecare sticker are aproximativ 13-15 cm. Pachetul conţine câte 3 bucăţi din 8 modele de stickere: carafă, ceaşcă, prăjitură, lămâie, cană, borcan miere, recipient zahăr. Bucătăria ta va arăta boem, la fel ca micile cuisine spaniole din telenovele. Oooolé!

set stickere decorative folina

2. Autocolant tip role – acoperă o suprafață mai mare

Dacă vrei să acoperi în totalitate aspectul faianței, pe folina.ro găsești autocolant de mari dimensiuni, la rolă. Spre exemplu, autocolant faianţă decorativă Karin în nuanţe de albastru şi bej, ce creează imediat un nou decor, o altă atmosferă, transformând bucătăria sau baia într-un spațiu modern. Schimbi totul fără mizerie şi fără deranj în casă! Fiind autoadeziv, autocolantul se aplică cu o racletă pe peretele cu suprafaţa netedă sau peste plăcile de faianţă. Pe noi ne duce cu gândul la frumoasa și însorita Grecie...

autocolant faianta folina

3. Plăci autoadezive 3D

Dacă vrei să ai în bucătăria sau baia ta un efect real de faianță, poți încerca plăcile de faianță autoadezivă 3D de la Folina. Unul dintre zecile de modele poate fi faianţa autoadezivă 3D Nevada. Este un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, care te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un sticker special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede. Poţi schimba uşor aspectul oricărui perete fără mizerie, instrumente speciale sau muncitori. Este un set de 10 bucăți, plăcile se îmbină uşor și se pot tăia cu un cutter. Modelul Nevada are un design modern. Îmbină elemente ce imită marmura în nuanţe de bej şi maro ce creează o încăpere elegantă, de lux.

sticker faianta marmura folina

Aceste produse sunt special concepute pentru a fi aplicate în baie, bucătărie și sunt create din materiale speciale care rezistă la umiditate și căldură. Sunt lavabile și ușor de întreținut.

Te-ai plictisit de faianța din casă? Intră pe www.folina.ro/faianta și descoperă care ți-e cea mai potrivită modalitate de schimbare a aspectului bucătăriei și băii din casa ta. Cu Folina, totul e ușor!

Autocolantul este lavabil.
Dacă nu vrei să faci o redecorare completă ci doar sa obtii rapid si usor un nou decor, Folina iţi recomanda stickere si autocolant care poate fi aplicat peste placile de faianta.
4,56 ( voturi)