Contul Meu    Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Cum schimbi uşor aspectul pieselor de mobilier

782
SHARE
1.50

Te-ai săturat de aspectul mobilierului? Simți că nu se mai potrivește cu dispoziția ta sau cu alte piese din încăpere? Folina are soluția! Folosește autocolant pentru mobilă, ce acoperă imperfecțiunile sau readuce în centrul atenție corpurile învechite.

Pe lângă faptul că schimbi rapid și ușor înfățișarea mobilierului din încăpere, acest autocolant te ajută să acoperi micile defecte sau imperfecțiuni pe care corpurile le-au căpătat în timp și, totodată, te scapă de costurile cumpărării unor alte piese sau angajării unui meșter.

Mobilier nou de câte ori vrei tu

Unul dintre avantajele autocolantului pentru mobilă de la Folina este faptul că decorarea devine o distracție: poți schimba chiar tu aspectul mobilierului, fiind suuuuper ușor de aplicat și, în același timp, rezistent în timp, cu scop de protecție și acoperire a aspectului învechit/neplăcut.

Ți-am dat idei? Hai să vedem ce modele a ales Folina să ne prezinte și ce ți se potrivește!

1. Flori și culori

Autocolant lemn vernil cu motive florale gri de la Folina este perfect pentru amenajările în stil rustic chic. Folia autocolantă are o textură ce imită foarte bine lemnul, iar materialul are o grosime de 130 microni. Autocolantul imitaţie lemn are un design format din scânduri verticale pe lungimea rolei. Este recomandat pentru aplicare la interior pe suprafeţe netede: lemn, plastic, plexiglass, sticlă, perete.

Având propriul adeziv, autocolantul se aplică uşor folosind o racletă din pâslă care să nu zgârie materialul. Partea cea mai interesantă este faptul că autocolantul este lavabil şi se poate şterge cu o lavetă. 

autocolant-lemn-folina

2. Culori calde și romantice

Autocolant mobilă MagicFix, Vintage Boutique are un fundal ce imită lemnul alb, pe care sunt printate motive florale roz pal şi dungi maro ce delimitează scândurile. Acestea au o lăţime de 10 cm şi sunt verticale pe lungimea rolei. Motivele florale mari au un diametru de aprox 15 cm.

Reprezintă o modalitate accesibilă şi rapidă de a crea un decor personalizat pentru piese de mobilier, uşi, mese etc. Este potrivit şi pentru amenajarea spaţiilor publice: magazine, cafenele, cabinete. Datorită culorilor calde, acest autocolant este foarte ușor de combinat cu alte culori pe care le ai deja în încăperile respective.

autocolant-vintage-folina

3. Nuanțe elegante și forme abstracte

Autocolant marmură maro deschis este ideal pentru cei în căutare de culori armonioase și de forme ciudate, acest autocolant imitând perfect efectul de marmură cu nuanțe diferite de maro. Este un autocolant elegant, potrivit pentru o bucătărie luminoasă, pentru living sau propria cameră. Autocolantul se poate lipi pe orice suprafaţă netedă: lemn/furnir, plastic, metal, plexiglass, sticla, oglindă, ceramică/faianţă sau perete. Folia ce imită marmura maro poate fi utilizată şi pentru realizarea produselor handmade, crafting sau decoraţiuni interioare.

autocolant-marmura-folina

Autocolantul de la Folina este creat special pentru nevoile tale: o diversitate de modele, potrivite pentru orice suprafață sau încăpere, rapid și ușor de aplicat, mega rezistent și ușor de înlăturat, dar reprezintă și o modalitate de a schimba eficient și ieftin fiecare corp de mobilier din casa ta.

Dacă simți nevoia de ceva nou sau vreau să acoperi micile imperfecțiuni ale mobilierului, încearcă autocolantul de la Folina. Găsești multe multe multe modele aici: www.folina.ro/autocolant

1,5 ( voturi)