Contul Meu    Coș Produse
Submeniu

SC Folina Decor SRL

Iaşi - Şos. Păcurari, nr.85

Program Relaţii clienţi 
Luni-vineri: 09 - 17

Program Showroom
Luni şi marţi: 09-18
Miercuri, joi, vineri: 09-17
Sâmbătă, duminică: închis

Suport:
Tel. fix: 0332.408.314
Tel. mobil: 0754.069.667
E-mail: suport@folina.ro
             contact@folina.ro

Comenzi:
Tel. fix: 0332.408.314
Tel. mobil: 0754.069.665 
Tel. mobil: 0754.069.667
Tel. mobil: 0771.729.500
E-mail: comenzi@folina.ro

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

“DECOReview”

Perioada de desfășurare a campaniei:

12 februarie 2018 - 28 februarie 2019 - momentan concursul este suspendat

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promoționale ”DECOReview” este FOLINA DECOR S.R.L., J22/594/2019, 40548445, Sos. Păcurari 87, bl. 475, sc. A, parter – Iaşi, jud. Iaşi (numită în continuare în prezentul Regulament “Organizatorul”).

Participanții la campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor menționate mai jos (denumit  în continuare "Regulament Oficial"). 

Campania promoțională se va derula sub prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil pe https://www.folina.ro/info/suport/review. Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi perioada promoției pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a anunța publicul.

SECȚIUNEA 2. DURATA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI PROMOȚIONALE

Campania este organizată și se desfășoară pe întreg teritoriul României.

Campania ”DECOReview” se va desfășura în perioada campaniei, pe pagina folina.ro, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECȚIUNEA 3. PRODUSELE PARTICIPANTE

Produsele participante la prezenta campanie sunt toate produsele disponibile pe site-ul www.folina.ro.

SECȚIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania “DECOReview” se adresează tuturor persoanelor fizice cu rezidență în România.

Nu pot participa la prezenta campanie angajații FOLINA DECOR S.R.L., precum nici membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/surori, soț/soție).

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

5.1. Pentru a participa la campanie și a avea şansa de a câștiga premiile, utilizatorul trebuie să achiziționeze oricare dintre produsele Folina și să scrie un review pe folina.ro.

Important!

Pentru transparența concursului și pentru a acorda șanse reale tuturor participanților:

- Review-urile trebuie să conțină text relevant și care au legătură directă cu produsele achiziționate de pe folina.ro. 

- Pot fi încărcate fotografii care să conțină produse achiziționate de pe folina.ro

- Dacă pui poze care conțin același produs de mai multe ori sau încarci poze care nu sunt relevante (nu conțin produse achiziționate de pe folina.ro), acestea nu vor fi luate în considerare și nu vei câștiga puncte.

5.2. Utilizatorii care postează review-uri online cu produsele achiziționate de pe site-ul www.folina.ro vor participa la tragerea la sorți pentru premii .

Pentru a participa la campanie și a avea şansa de a câștiga marele premiu al acestei campanii, participantul trebuie să îndeplinească următoarele acțiuni pe site-ul www.folina.ro:

1.    Intră în Cont sau creează-ți un cont de utilizator.

2.    Achiziționează online orice produs disponibil pe folina.ro, în perioada desfășurării campaniei.

3.    Publică review-uri online pentru orice produs achiziționat de pe folina.ro în perioada desfășurării campaniei.

SECŢIUNEA 6.  CÂȘTIGĂTORII, ANUNȚAREA PREMIILOR, REVENDICAREA ȘI PRIMIREA PREMIILOR

6.1. Premiile campaniei promoționale ”DECOReview”

În cadrul campaniei promoționale ”DECOReview” vor fi acordate 52 de premii, câte 4 premii acordate o dată pe lună. Premiile lunare sunt:

  1. https://www.folina.ro/decoratiune-perete-beach/d-c-fix/pd/2871002
  2. https://www.folina.ro/sticker-geam-grafic-decor/Magicfix/pd/SGWST18
  3. https://www.folina.ro/sticker-copii-trenulet/Magicfix/pd/SWST40
  4. https://www.folina.ro/sticker-intrerupator-din-ceramica-ursuleti/Folina/pd/KG518  

6.2. Extragerea câștigătorilor și acordarea premiilor

Câștigătorii premiilor fiecărei săptămâni de concurs vor fi stabiliți o dată pe lună prin tragere la sorți, prin intermediul programului automatizat random. Extragerea va fi făcută dintre participanții care au publicat cel puțin un review. Fiecare dintre cele 52 premii poate fi acordat unui participant unic. Utilizatorul care a câștigat un premiu în oricare dintre lunile de concurs nu va putea câștiga un alt premiu lunar la același concurs.

Mai multe review-uri online pentru produsele achiziționate de pe folina.ro, în perioada campaniei, înseamnă mai multe șanse de câștig.

Extragerea câștigătorilor premiilor fiecărei săptămâni de concurs va avea loc în următoarele zile:

- anul 2018: 01.03, 02.04, 02.05, 02.06, 01.07, 03.08, 01.09, 01.10, 02.11, 02.12

- anul 2019: 10.01, 04.02, 04.03

pentru perioada de concurs din luna anterioară extragerii.

Pentru înscrierea la concursul săptămânal ”DECOReview” organizat pe folina.ro vor fi luate în considerare la tragerea la sorți doar persoanele care au respectat condițiile din prezentul regulament.

Nu se acceptă preschimbarea premiilor în bani. Câștigătorii premiilor trebuie să trimită pe adresa de e-mail contact@folina.ro următoarele date necesare trimiterii acestuia:

-  adresa de email

-  adresa poștală la care dorește trimiterea premiului

-  telefon de contact

-  numele şi prenumele

-  seria și numărul cărții de identitate/buletinului.

Acordarea premiilor

-  Premiile sunt trimise doar la adresele utilizatorilor, prin curier, pe cheltuiala Organizatorului.

-  Pentru ca un participant să poată fi desemnat potențial câștigător, trebuie să îndeplinească condițiile de participare din prezentul regulament.

-  Premiile se trimit doar pe teritoriul României. Dacă o persoană este în altă țară în momentul în care a fost anunțat câștigător, acesta va lua legătura cu organizatorii pentru a găsi o modalitate prin care se poate livra premiul.

-  Nu se acceptă preschimbarea premiilor în bani.

-  O persoană se poate înscrie în concurs de mai multe ori, dar poate câștiga un singur premiu dintre cele săptămânale, însă are mai multe șanse de a câștiga premiu final.

-  Dacă sunt identificate persoane care au influențat, fraudat sau care au facilitat câștigarea de premii, Organizatorul își rezervă dreptul de a cere urmărirea în instanță a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECŢIUNEA 7. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR

-  Participarea la această campanie implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

-  Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 5 zile de la data extragerii.

-  Toți câștigătorii vor fi contactați conform informațiilor furnizate de aceștia conform prezentului Regulament. De asemenea, numele lor, precum și fotografia lor cu premiul revendicat și personalizată cu imaginea Folina, vor fi postate pe site-ul organizatorului și pe pagina de Facebook a brandului.

-  Dacă un câștigător a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat date de contact și nu poate fi contactat într-un termen de 5 zile de la publicarea lui, i se va retrage premiul.

-  Premiile sunt nominale și netransferabile, ele nu pot fi înmânate altei persoane decât câștigătorului.

-  Înmânarea premiilor poate fi un eveniment public.

-  Participarea la campanie constituie acordul ca numele câștigătorilor și fotografiile lor să poată fi făcute publice și utilizate gratuit în materiale audio, foto și video de către Organizator.

-  Câștigătorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declarație scrisă cu acest efect așa cum o cere Organizatorul.

SECŢIUNEA 8. RESPONSABILITATE

-  Organizatorul are dreptul de a descalifica din campanie utilizatorii care integrează pe pagina folina.ro texte ilegale, ameninţătoare, abuzive, imagini defăimătoare, ofensatoare, indecente, potenţiale infracţionale, care conţin îndemnuri la violenţă sau ură rasială, etnică, care conţin viruşi sau alte secvenţe sau programe distructive sau care pot întrerupe funcţionarea totală sau parţială a acestei pagini.

-  Organizatorul nu răspunde pentru cazurile în care utilizatorii nu pot vizualiza campaniile din diverse motive legate de conexiunea la internet, browserele folosite şi setările acestora, softurile, aplicaţiile, device-urile folosite etc. Prin participarea la campanie, toţi participanţii şi eventualii câştigători sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de către Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor şi eventualilor câştigători.

-  Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări necâştigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor sau după trecerea termenului de revendicare a premiilor prevăzut în prezentul Regulament Oficial.

-  Organizatorul nu este răspunzător pentru calitatea premiilor şi nu acordă termen de garanţie, de utilizare pentru premiile acordate.

SECȚIUNEA 9. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

-  Lista câştigătorilor va fi afişată pe https://www.folina.ro/info/suport/review, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament oficial.

-  Prin înscrierea la campania promoțională, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile obligatorii ale prezentului Regulament.

-  Prin participarea la campania promoțională câștigătorii își exprimă acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresă poștală, număr telefon fix/mobil) să fie prelucrate de FOLINA DECOR S.R.L. (înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numarul 8864), pe parcursul campaniei promoționale în scopul:

  • efectuării tragerii la sorți;
  • validării, desemnării câștigătorilor și acordării premiilor către aceștia;
  • îndeplinirii obligațiilor fiscale ale Organizatorului în cadrul prezentei promoții.

-  Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți, cu respectarea dreptului participanților, de a opta în scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operațiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. În cadrul comunicărilor viitoare, FOLINA DECOR S.R.L. va informa persoana vizată asupra drepturilor în conformitate cu Legea 677/2001.

-  Tuturor participanților la promoție le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, lege care oferă persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor și dreptul de opoziție. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, către FOLINA DECOR S.R.L., cu sediul în Iași, șos. Păcurari, nr. 85, județul Iași.

- La cererea scrisă a participanților, datată și semnată, expediată pe adresa Organizatorului, cu sediul în Sos. Pacurari 87, bl. 475, sc. A, parter – Iaşi, jud. Iaşi, acesta se obligă:

  • să îi confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  •  să înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

SECȚIUNEA 10. ALTE TAXE

Organizatorul este răspunzător pentru plata impozitului legat de premiile oferite, orice alte obligații de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câștigătorului.

SECȚIUNEA 11. ÎNCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie poate înceta numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta campanie.

SECȚIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești române competente.

SECȚIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

-  Regulamentul Oficial este disponibil gratuit, accesând pagina https://www.folina.ro/info/suport/regulament-concurs-review.

-  Prin participarea la această campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial.

CONDUCEREA

FOLINA DECOR S.R.L..

Mădălina Petrescu

Director