TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665
Oferta Produse
Filtrează Rezultate
Latime
92 cm (12) 90 cm (1) 100 cm (1)
Culoare
Multicolor (66) Portocaliu (1) Rosu/Verde (1) Albastru&Alb (1) Verde (6) Violet (1) Rosu (4) Roz (4) Alb (2) Albastru marin (2) Gri (1) Alb/Gri (1) Alb / Negru (1)
Proprietati
Detasabil (82) Lavabil (82) Rezistent la apa (79) Rezistent la lumina (78) Rezistent la zgarieturi (77)
Model
Lemn (3) Floral (39) Natura (17) Peisaj (30) Pentru copii (12) Abstract (3) Munte (1) Geometric (8) Mare/Plajă (3) Decorativ (1)

Preț 50-100 (1) peste 100 (117)
Aplicare folie geam

Aplicare Folina

Promoțiile săptămânii

Autocolant uşă, 118 produse

ORDONARE DUPĂ:

Autocolant pentru ușă - soluția perfectă pentru a transforma rapid și ușor aspectul unei uși deteriorate sau învechite din lemn sau PVC. La Folina, vă oferim o gamă variată de autocolante pentru uși, care vă permit să personalizați și să înnoiți aspectul ușii într-un mod simplu și accesibil.

Indiferent dacă doriți să adăugați un element decorativ, să schimbați culoarea sau să creați un efect vizual interesant, autocolantul pentru ușă este alegerea ideală. Aceasta este o modalitate economică și rapidă de a revitaliza aspectul oricărei uși, fără a fi nevoie de lucrări costisitoare sau de înlocuirea întregii uși.

Autocolantul pentru ușă se aplică ușor și rapid, oferindu-vă libertatea de a experimenta diferite modele, culori și texturi pentru a vă potrivi stilului și preferințelor dumneavoastră. De la autocolante cu efect de lemn, marmură sau metal până la modele decorative, florale sau abstracte, gama noastră diversă vă permite să găsiți autocolantul perfect pentru a transforma ușa într-o piesă de design atrăgătoare.

Cu autocolantul pentru ușă, puteți aduce un aspect nou și proaspăt în orice tip de spațiu, de la locuințe și birouri până la hoteluri și spații comerciale. Puteți utiliza autocolantul pentru ușă în dormitoare, living-uri, bucătării, băi sau chiar în intrarea principală, creând un impact vizual impresionant și oferind o primă impresie memorabilă.

Indiferent dacă doriți să ascundeți zgârieturi sau imperfecțiuni, să adăugați un element de design elegant sau să creați un aspect modern și contemporan, autocolantul pentru ușă este soluția versatilă și practică de care aveți nevoie. Beneficiați de transformarea rapidă și ușoară a ușii dumneavoastră cu autocolantul pentru ușă de la Folina și bucurați-vă de aspectul nou și îmbunătățit al spațiului dumneavoastră.