TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665

Accesorii mobilier, 79 produse

ORDONARE DUPĂ:
 
buton-mobila-metalic-folina-6291-culoarea-cuprului-3239 buton-mobila-metalic-folina-6291-culoarea-cuprului-3239

Buton mobilă, Folina 6291, metalic cupru

0.00
Previzualizare
2100 Lei
 
maner-mobila-bucatarie-4313 maner-mobila-bucatarie-4313

Mâner mobilă, Folina 6275, buton alb cu flori

0.00
Previzualizare
1000 Lei
maner-mobila-tip-buton-negru-9311 maner-mobila-tip-buton-negru-9311

Mâner mobilă tip buton negru, design clasic

0.00
Previzualizare
900 Lei

Descoperă mânerele și butonii pentru mobilier de la Folina şi schimbarea aspectului pieselor de mobilier devine ușoară și plină de creativitate. La magazinul nostru online, vă oferim o gamă variată de mânere și butoni care vă permit să adăugați un plus de stil și personalitate pieselor de mobilier preferate.

Căutați o modalitate simplă și accesibilă de a transforma aspectul dulapurilor, sertarelor, comodelor sau chiar ușilor de dulap? Atunci manerele și butonii pentru mobilier sunt soluția ideală pentru dumneavoastră!

Indiferent dacă doriți să creați un aspect modern, clasic, rustic sau eclectic, aveți la dispoziție o varietate de modele, culori și forme care se potrivesc cu stilul și preferințele dumneavoastră. De la mânere cu design simplu și elegant, până la butoni cu detalii sofisticate, puteți adăuga un element deosebit pieselor de mobilier, oferindu-le un nou aer și un aspect proaspăt.

Mânerele și butonii pentru mobilier sunt soluții rapide și ușor de instalat, fiind perfecte pentru proiectele de decor DIY. Puteți transforma complet un dulap vechi sau puteți adăuga un accent interesant unei piese de mobilier nouă în doar câțiva pași simpli. Schimbarea mânerelor sau a butonilor este o modalitate accesibilă și plină de impact de a revigora piesele de mobilier, fără a cheltui sume mari de bani.

Oferindu-vă o selecție vastă de manere și butoni de calitate superioară, asigurăm că produsele noastre sunt durabile și rezistente, astfel încât să puteți bucura de aspectul nou al pieselor de mobilier pentru o perioadă îndelungată.

Indiferent dacă vă doriți să actualizați aspectul bucătăriei, să adăugați un plus de eleganță unui dulap din living sau să creați un design unic într-un proiect de decor DIY, mânerele și butonii pentru mobilier sunt soluții versatile și pline de potențial creativ.

Descoperiți colecția noastră de mânere și butoni pentru mobilier și începeți să vă transformați mobilierul în mici opere de artă personalizate. Vă așteptăm cu soluții accesibile și inspirație pentru a vă crea un decor unic și plin de farmec!