TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665
Oferta Produse
Filtrează Rezultate
Latime
120 cm (17) 100 cm (77) 1 metru (1) 1.20 metri (1) 90 cm ( înălţime ) (1) 98 cm (1) 137 cm (1)
Culoare
Transparent (1) Albastru (3) Galben (3) Multicolor (12) Gri (59) Mat (21) Alb (5) Roz (3) Gri deschis (1) Gri inchis (1) Gri mediu (1) Mov (1) Translucid (1) Turcoaz (2) Rosu (1) Bej (2) Verde padure (1) Bleu (1) Visiniu (1) Verde (2) Verde deschis (2) Portocaliu (1) Maro (1)
Proprietati
Detasabil (99) Lavabil (99) Rezistent la apa (94) Rezistent la lumina (94)
Model
Geometric (43) Floral (33) Natura (2) Vitraliu (6) Uni (14) Abstract (1)

Preț peste 100 (103)
Aplicare folie geam

Aplicare Folina

Promoțiile săptămânii

Folie geam uşă interior, 103 produse

ORDONARE DUPĂ:

Folia geam uși interioare și partiții din sticlă oferită de Folina este soluția ideală pentru cei care doresc să aducă o notă distinctă și funcționalitate în spațiile lor interioare. Această folie de înaltă calitate transformă suprafețele din sticlă în elemente de decor, oferind intimitate, design și protecție.

Cu ajutorul foliei geam uși interioare și partiții din sticlă, poți crea cu ușurință un aspect nou și atrăgător în orice încăpere. Indiferent dacă dorești să separi spațiile într-un mod elegant și practic sau să adaugi un element decorativ subtil, vei găsi cu siguranță opțiunea potrivită în selecția noastră diversificată de modele.

Această folie nu doar oferă intimitate, ci și adaugă un nivel suplimentar de securitate și protecție. Aceasta poate împiedica răspândirea cioburilor și fragmentelor de sticlă în caz de accident sau impact accidental, contribuind la reducerea riscului de rănire. Astfel, folia geam uși interioare și partiții din sticlă combină estetica și siguranța într-un mod ingenios.

Folia geam uși interioare și partiții din sticlă este disponibilă într-o gamă variată de modele și finisaje, de la modele grafice abstracte și geometrice până la modele inspirate de natură, motive florale sau vitralii. Această diversitate îți oferă posibilitatea de a alege folia care se potrivește perfect cu stilul și personalitatea casei tale.

La Folina, ne dedicăm oferirii produselor de cea mai înaltă calitate. Folia geam uși interioare și partiții din sticlă este durabilă și ușor de întreținut.

Transformă-ți ușile interioare în puncte focale ale încăperii tale cu folia geam decorativă de la Folina. Descoperă gama noastră variată de folii de înaltă calitate și alege soluția potrivită pentru nevoile tale. Optează pentru stil, funcționalitate și protecție cu foliile de geam de la Folina.