TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665
Oferta Produse
Filtrează Rezultate
Preț peste 100 (10)
Model
Natura (4) Harta (1) Pentru copii (1) Abstract (2) Piatră (1) Peisaj (1)
Latime
3.75 metri (10)
Lungime
2.50 metri (10)
Culoare
bej/verde (1) albastru (2) Multicolor (1) verde (1) Verde/Gri (1) Gri (2) Gri/Bej (1) alb/negru (1)
Finisaj
Mat (10)
Tip
Lavabil (10) Vlies (10)

Aplicare folie geam

Aplicare Folina

Promoțiile săptămânii

Fototapet autoadeziv, 10 produse

ORDONARE DUPĂ:

Fototapet autoadeziv - o soluție versatilă și ușor de aplicat. Cu acest fototapet, decorarea devine rapidă și simplă, datorită faptului că materialul are propriul adeziv. Indiferent dacă doriți să revigorați aspectul livingului, să adăugați un accent vizual în birou sau să creați un colț de poveste în camera copilului, fototapetul autoadeziv este alegerea perfectă.

Cu o gamă variată de modele disponibile, veți găsi cu ușurință un design care să vă reprezinte personalitatea și să se potrivească stilului dumneavoastră de decorare. De la peisaje impresionante și flori delicate, la ilustrații abstracte și texturi moderne, fototapetul autoadeziv vă permite să explorați nenumărate opțiuni creative.

Calitatea materialelor și a printului este o prioritate pentru noi. Fototapetul este fabricat dintr-o țesătură nețesă autoadezivă netedă, cu o densitate de 150 gr/mp, oferind rezistență și durabilitate în timp. Modul de imprimare digitală Full HD asigură o reproducere fidelă a culorilor și a detaliilor, aducând în prim-plan fiecare nuanță și textură.

Aplicarea fototapetului este simplă și rapidă. Fără a fi nevoie de adezivi suplimentari, puteți realiza procesul de instalare în doar câțiva pași. Instrucțiunile detaliate sunt incluse în pachet, oferindu-vă ghidajul necesar pentru a obține un rezultat perfect.

Indiferent de spațiul pe care doriți să-l transformați, fototapetul autoadeziv poate fi utilizat într-o varietate de încăperi. De la livinguri și dormitoare, la birouri și spații comerciale, acesta adaugă personalitate și farmec, creând o atmosferă unică în fiecare colțișor.

Calitatea și durabilitatea sunt esențiale pentru noi, așa că ne asigurăm că produsul nostru respectă cele mai înalte standarde. Folosim materiale prietenoase cu mediul înconjurător, fără mirosuri neplăcute și sigure pentru sănătatea dvs.

Nu mai stați pe gânduri! Începeți transformarea spațiului dvs. cu fototapetul autoadeziv. Descoperiți versatilitatea și ușurința aplicării, alegând un model care să reflecte personalitatea și stilul dvs.