TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665

Produse detailing auto, 26 produse

ORDONARE DUPĂ:
perie-curatare-grila-ventilatie-9736 perie-curatare-grila-ventilatie-9736

Perie de curatat grila ventilatie auto

0.00
Previzualizare
1000 Lei
burete-cu-husa-din-microfibre-folina-22-12-cm-8878-2415 burete-cu-husa-din-microfibre-folina-22-12-cm-8878-2415

Burete cu husă din microfibră, Folina, 22x12 cm

0.00
Previzualizare
1500 Lei

Eşti pasionat de mașini? Îţi place să îţi îngrijeşti maşina sau motocicleta? Atunci ai nevoie de produsele de detailing auto de la Folina!

Găsești aici o gamă largă de produse de calitate, fabricate în Coreea de Sud, care te vor ajuta să-ți speli și să-ți îngrijești mașina ca un profesionist.

Iată câteva dintre produsele pe care le poți găsi în categoria "produse detailing auto" de la Folina:


Lavete auto din microfibră ușor de folosit. Le foloseşti cu apă sau cu un produs de spălare auto și începe să ștergi mașina. Lavetele auto din microfibră pot fi folosite pentru a spăla întreaga mașină: caroseria, geamurile, farurile, bordul.

Mănușile microfibră sunt o modalitate excelentă de a spăla mașina în mod eficient. Ele sunt moi și absorbante, astfel încât să poți îndepărta murdăria și praful fără a zgâria vopseaua. Mănușile microfibră sunt ușor de folosit. Pur și simplu le pui pe mână și începi să ștergi mașina.

Perii pentru jante - concepute pentru a îndepărta murdăria de pe jante. Ele sunt fabricate din fibre sintetice care nu zgârie jantele.

Bureții microfibră sunt buni pentru spălarea suprafețelor mari, cum ar fi caroseria sau parbrizul. Ei sunt moi și absorbanți, astfel încât să cureţe eficient, dar fără să deterioreze suparafaţa sau să laşe urme.

Prosoapele microfibră pentru uscare auto sunt esențiale pentru a avea o caroserie uscată după ce ai spălat maşina acasă sau într-o staţie self wash. Materialul are o putere mare de absorbţie.

URMĂRIȚI-NE
CUMPĂRĂTURI SIGURE

© 2023 Folina.ro | All Rights Reserved. Folina.ro | Designed by ArtvertisingTermene și condiții