Contul Meu    Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Submeniu

SC Folina Decor SRL
Iaşi - Şos. Păcurari, nr.85

Program Relaţii clienţi 
şi Showroom Iaşi:
Luni,marţi: 09 - 18
Miercuri, joi, vineri: 09-17
Sâmbătă, duminică: închis

Suport:
Tel. fix: 0332.408.314
Tel. mobil: 0754.069.669
E-mail: suport@folina.ro
             contact@folina.ro

Comenzi:
Tel. fix: 0332.408.314
Tel. mobil: 0754.069.665 
Tel. mobil: 0754.069.667
Tel. mobil: 0771.729.500
E-mail: comenzi@folina.ro

Cum se livrează?

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine.
Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Și pentru că ai sute de produse din care poți alege, Folina se pliază pe dorințele tale și ți le trimite așa cum îți dorești.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare de mai jos:

Livrare prin curier

Produsele pe care le comercializăm sunt considerate produse fragile. Pentru a ne asigura că ajung în siguranţă la destinaţie, produsele sunt ambalate corespunzător folosind folii de protecţie, cutii tip tub şi tuburi din carton presat

Livrarea produselor se face prin curierat rapid GLS, TNT şi Fan Courier.
Termenul de livrare a comenzilor este de 2-3 zile lucrătoare. În cazul în care, din motive ce nu țin de Vânzător și sunt considerate excepționale (zile nelucrătoare, perioade foarte aglomerate – de tipul Black Friday – sau condiții meteorologice nefavorabile, care nu permit realizarea transportului în bune condiții), firma de curierat depășește termenul de livrare, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru acest lucru. Operatorii noştri urmăresc expediţiile şi în cazul în care apar întârzieri contactăm clienţii şi firma de curierat pentru a soluţiona problemele.

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 9-17. Astfel, pentru a se face livrarea în timp util trebuie să specificaţi la adresă livrare, locaţia unde agentul vă poate găsi în intervalul specificat ( 9-17 ) - poate fi adresa de la servici.

Firmele de curierat cu care colaborăm GLS, TNT şi Fan courier nu fac livrări sâmbăta.

Costuri de livrare    

Natura produselor comercializate presupun folosirea unor ambalaje “speciale”: cutii tip tub, cutii si tuburi din carton presat. O parte din pretul de livrare o constituie aceste ambalaje care sunt de dimensiuni diferite. Pentru ca produsele sa ajunga in conditii optime la clienti trebuie sa folosim astfel de ambalaje. In functie de greutate şi de ambalajele folosite, sunt 3 praguri pentru costurile de livrare:

Livrarea comenzilor realizate prin GLS, TNT şi Fan courier poate fi:
- gratuită pentru comenzi ce depășesc 350 de lei
- 17 lei  (cu T.V.A. inclus)* pentru comenzi de până la 49,99 lei.
- 19 lei (cu T.V.A. inclus)* pentru comenzi cuprinse între 50 şi 149,99 lei.
- 28 lei ( cu T.V.A inclus)* pentru comenzi cuprinse între 150 şi 349,99 lei

- Fan courier şi TNT percep taxă pentru kilometri exteriori în cazul unor localităţi. În cazul în care un client solicită în mod expres livrare prin Fan courier sau TNT, către astfel de localităţi, i se va comunica costul livrării.
- GLS nu percepe taxă pentru kilometri exteriori.

Ridicare din showroom:

Dacă produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc în showroom, le poți ridica imediat.
Te așteptăm în showroom-ul Folina de luni până în vineri, în intervalul 9:00 – 17:00. Showroom Folina este doar în Iaşi - şoş. Păcurari, nr.85

Ridicarea produselor se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii. În această perioadă produsele sunt blocate în stoc.
Dacă în acest interval comanda nu se ridică din showroom, vei fi contactat telefonic pentru a alege una dintre cele două variante:
- expedierea coletului prin curierat, ceea ce implică adăugarea taxei de transport
- anularea comenzii.

Livrarea în showroom se face gratuit.
Dacă ai plătit deja comanda înainte să vii să o ridici (prin OP sau card online), te rugăm să ai actul de identitate la tine, pentru a putea intra în posesia produselor.
Pentru persoanele juridice, este necesară și o împuternicire din partea firmei.

Asistență postcomandă

Dacă ai nevoie și de alte informații legate de livrarea comenzii, colegii noștri de la departamentul Suport așteaptă să îți preia apelul. Contactează-ne la unul dintre numerele: 0332 408 314 sau 0754 069 665, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00.