Contul Meu    Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Submeniu

SC Folina Decor SRL

Iaşi - Şos. Păcurari, nr.85

Program Relaţii clienţi 
Luni-vineri: 09 - 17

Program Showroom
Luni şi marţi: 09-18
Miercuri, joi, vineri: 09-17
Sâmbătă, duminică: închis

Suport:
Tel. fix: 0332.408.314
Tel. mobil: 0754.069.669
E-mail: suport@folina.ro
             contact@folina.ro

Comenzi:
Tel. fix: 0332.408.314
Tel. mobil: 0754.069.665 
Tel. mobil: 0754.069.667
Tel. mobil: 0771.729.500
E-mail: comenzi@folina.ro

Cum se livrează?

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine.
Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Și pentru că ai sute de produse din care poți alege, Folina se pliază pe dorințele tale și ți le trimite așa cum îți dorești.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare de mai jos:

Livrare prin curier

Produsele pe care le comercializăm sunt considerate produse fragile. Pentru a ne asigura că ajung în siguranţă la destinaţie, produsele sunt ambalate corespunzător folosind folii de protecţie, cutii tip tub şi tuburi din carton presat. 

Livrarea produselor se face prin firma de curierat TNT.
Termenul de livrare a comenzilor este de 2-3 zile lucrătoare. În cazul în care, din motive ce nu țin de Vânzător și sunt considerate excepționale (zile nelucrătoare, perioade foarte aglomerate – de tipul Black Friday – sau condiții meteorologice nefavorabile, care nu permit realizarea transportului în bune condiții), firma de curierat depășește termenul de livrare, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru acest lucru. Operatorii noştri urmăresc expediţiile şi în cazul în care apar întârzieri contactăm clienţii şi firma de curierat pentru a soluţiona problemele.

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul 9-17. Astfel, pentru a se face livrarea în timp util trebuie să specificaţi la adresă livrare, locaţia unde agentul vă poate găsi în intervalul specificat ( 9-17 ) - poate fi adresa de la servici.

Firma de curierat TNT nu face livrări sâmbăta.

Costuri de livrare    

Natura produselor comercializate presupun folosirea unor ambalaje “speciale”: cutii tip tub, cutii si tuburi din carton presat. O parte din pretul de livrare o constituie aceste ambalaje care sunt de dimensiuni diferite. Pentru ca produsele sa ajunga in conditii optime la clienti trebuie sa folosim astfel de ambalaje.

Livrarea comenzilor realizate prin TNT poate fi:
- gratuită pentru comenzi ce depășesc 350 de lei
- pentru comenzi mai mici de 350 lei costul livrării se calculează automat pe site ( în formularul de comandă ) după ce aţi adăugat toate produsele şi localitatea de destinaţie.

Ridicare din showroom:

Dacă produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc în showroom, le poți ridica imediat.
Te așteptăm în showroom-ul Folina de luni până în vineri, în intervalul 9:00 – 17:00. Showroom Folina este doar în Iaşi - şos. Păcurari, nr.85

Ridicarea produselor se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii. În această perioadă produsele sunt blocate în stoc.
Dacă în acest interval comanda nu se ridică din showroom, vei fi contactat telefonic pentru a alege una dintre cele două variante:
- expedierea coletului prin curierat, ceea ce implică adăugarea taxei de transport
- anularea comenzii.

Livrarea în showroom se face gratuit.
Dacă ai plătit deja comanda înainte să vii să o ridici (prin OP sau card online), te rugăm să ai actul de identitate la tine, pentru a putea intra în posesia produselor.
Pentru persoanele juridice, este necesară și o împuternicire din partea firmei.

Asistență postcomandă

Dacă ai nevoie și de alte informații legate de livrarea comenzii, colegii noștri de la departamentul Suport așteaptă să îți preia apelul. Contactează-ne la unul dintre numerele: 0332 408 314 sau 0754 069 665, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00.