TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665
Oferta Produse
Filtrează Rezultate
Latime
120 cm 1 100 cm 3 90 cm 5
Culoare
Transparent 1 Multicolor 5 Verde 1 Rosu 1 Portocaliu 1
Proprietati
Detasabil 9 Lavabil 9 Rezistent la apa 9 Rezistent la lumina 8
Model
Geometric 4 Vitraliu 12 Abstract 2 Dreptunghiular 3 Oval 3 Transparent 1 Decorativ 2 Dungi 1

Preț 50-100 3 peste 100 9
Aplicare folie geam

Aplicare Folina

Promoțiile săptămânii

Folie geam autoadezivă, 12 produse

Filtru: Model
Abstract Decorativ Dreptunghiular Dungi Geometric Oval Transparent Vitraliu

ORDONARE DUPĂ:

Folia geam sablat este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un element de intimitate și eleganță în spațiile lor.
Cu ajutorul acestei folii, poți transforma rapid și ușor suprafețele de sticlă într-un aspect opac și mat, blocând vizibilitatea de la exterior. Indiferent dacă vrei să-ți decorezi geamurile de la birou sau să creezi un spațiu privat și relaxant într-o cabină de duș, folia geam sablat este soluția ideală pentru tine.

Cu o selecție variată de modele și texturi, folia geam sablat adaugă un stil distinct și rafinat oricărui spațiu. Este perfectă pentru birouri, conferind confidențialitate în timp ce permite luminii naturale să pătrundă în încăpere, creând astfel un mediu de lucru confortabil și plăcut.
De asemenea, această folie este ideală și pentru cabinete medicale, săli de conferință, depozite sau orice alt spațiu în care intimitatea și discreția sunt importante.

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru cabina ta de duș, geamul de la baie - folia geam sablat este un partener de încredere. Aceasta îți oferă intimitatea de care ai nevoie, blocând vizibilitatea din exterior și asigurându-ți momente de relaxare fără nicio grijă. În plus, aspectul opac și mat al foliei adaugă un element de design sofisticat și modern în baia ta.

Indiferent dacă folosești folia geam sablat pentru biroul tău sau acasă, vei beneficia de multiple avantaje. Aceasta este ușor de aplicat și de întreținut, iar durabilitatea sa te va impresiona. Folia protejează, de asemenea, împotriva luminii UV, reducând efectele decolorării și prelungind durata de viață a mobilierului și a altor obiecte expuse din încăpere.

Transformă-ți spațiul într-unul intim și elegant cu ajutorul foliei geam sablat de la Folina. Descoperă gama noastră variată de folii de înaltă calitate și alege soluția potrivită pentru nevoile tale. Fie că îți dorești intimitate la birou sau acasa, folia geam sablat este alegerea perfectă pentru tine. Optează pentru calitate și stil cu foliile de geam de la Folina.

URMĂRIȚI-NE
CUMPĂRĂTURI SIGURE

© 2024 Folina.ro | All Rights Reserved. Folina.ro | Designed by ArtvertisingTermene și condiții