Contul Meu    Coș Produse
 • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980
Distribuie pe Facebook

Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980

0.00 (0 Review-uri)
COD PRODUS: HAS980

Banda adeziva antiderapanta transparentă HI-BOND HAS 980 este disponibilă la rolă cu lăţime de 5 cm şi lungime de 18 metri. Este recomandată pentru aplicaţii la interior şi exterior pentru prevenirea alunecării pe scări, pe holuri, în bucătării sau băi. Banda

brand HI-BOND
Livrare în 48 ore
Aplicare ușoară

Dimensiuni: 0.05 x 18.00 m

PRODUS: la comandă 48h
23000 Lei Rola
Vreau să știu un termen de livrare
Confirm că am peste 18 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
Instrucțiuni de folosire
Descarcă

Banda adeziva antiderapanta transparentă HI-BOND HAS 980 este disponibilă la rolă cu lăţime de 5 cm şi lungime de 18 metri. Este recomandată pentru aplicaţii la interior şi exterior pentru prevenirea alunecării pe scări, pe holuri, în bucătării sau băi.

Banda antiderapantă transparentă este pe suport PVC cu grosimea de 100 microni, cu o bună rezistenţă la razele UV şi la contactul cu apa.

Adezivul este acrilic pe bază de solvent, cu o adeziune de 1500 g/25mm, forţa de tracţiune de 6000 g/25mmp şi rezistă la temperaturi cuprinse între -30°C si +60°C.

Benzile se pot aplica pe suprafeţe precum: beton elicopterizat, gresie ceramică fără striaţii sau modele, scări de lemn, scări de metal sau pardoseli din mozaic. Suprafeţele din marmură, gresie cu modele, piatra naturală trebuie sigilate.

Instrucţiuni pentru o aplicare corectă:

 • Suprafaţa pe care se va aplică banda antiderapantă trebuie să fie curăţată de praf şi degresată, apoi uscată. Anumite pardoseli (din bucătărie sau pardoseli industriale uleioase) trebuie să fie foarte bine degresate înainte de aplicarea benzii antiderapante. Este de preferat ca banda antiderapantă să fie aplicată pe o suprafaţă relativ netedă.
 • Hârtia suport se îndepărtează de pe suprafaţa adezivă a benzii.
 • După aplicare, se presează uniform pe toată suprafaţa benzii antiderapante. Este de preferat ca presarea să se execute cu o racletă.
 • Unele suprafeţe poroase, cum ar fi lemnul netratat sau betonul, trebuie să fie sigilate înainte de aplicarea benzii antiderapante.

Durata de viaţă a acestor benzi este de aproximativ 3 ani, în funcţie de condiţiile de trafic şi de zonele unde au fost montate.  Nu se acordă termen de garanţie pentru că rezistenţa benzilor şi durata de viaţă depind foarte mult de modul cum au fost aplicate.


 

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

Bandă antiderapantă pentru prevenirea alunecării
Bandă adezivă
Aplicare la interior şi exterior
Dimensiuni rolă: 5 cm lăţime, 18 metri lungime

Autocolantul este disponibil la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale suprafeţei pe care doreşti să o colezi. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei respective. Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare. Dacă se doreşte şi colarea canturilor, in funcţie de grosimea acestora, se calculează mai mulţi centimetri.

Dacă ai mai multe suprafeţe, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material. Nu facem debitări. 

Ai întrebări despre acest produs?
Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
ALȚI CLIENȚI AU VIZUALIZAT ȘI ...Rating 0.00/5
0.00 (0 Review-uri)
 • 5 stele
 • 0
 • 4 stele
 • 0
 • 3 stele
 • 0
 • 2 stele
 • 0
 • 1 stea
 • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont