Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980

Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980
Distribuie pe Facebook

Banda adeziva antiderapanta transparentă HI-BOND HAS 980 este disponibilă la rolă cu lăţime de ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: HAS980
brand HI-BOND
Livrare în 2-3 zile
Aplicare ușoară

Dimensiuni: 0.05 x 18.00 m

Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980
Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980
23000 Lei Rola

DESCRIERE

Banda adeziva antiderapanta transparentă HI-BOND HAS 980 este disponibilă la rolă cu lăţime de 5 cm şi lungime de 18 metri. Este recomandată pentru aplicaţii la interior şi exterior pentru prevenirea alunecării pe scări, pe holuri, în bucătării sau băi. Banda antiderapantă transparentă este pe suport PVC cu grosimea de 100 microni, cu o bună rezistenţă la razele UV şi la contactul cu apa. Adezivul este acrilic pe bază de solvent, cu o adeziune de 1500 g/25mm, forţa de tracţiune de 6000 g/25mmp şi rezistă la temperaturi cuprinse între -30°C si +60°C. Benzile se pot aplica pe suprafeţe precum: beton elicopterizat, gresie ceramică fără striaţii sau modele, scări de lemn, scări de metal sau pardoseli din mozaic. Suprafeţele din marmură, gresie cu modele, piatra naturală trebuie sigilate. Instrucţiuni pentru o aplicare corectă: Suprafaţa pe care se va aplică banda antiderapantă trebuie să fie curăţată de praf şi degresată, apoi uscată. Anumite pardoseli (din bucătărie sau pardoseli industriale uleioase) trebuie să fie foarte bine degresate înainte de aplicarea benzii antiderapante. Este de preferat ca banda antiderapantă să fie aplicată pe o suprafaţă relativ netedă. Hârtia suport se îndepărtează de pe suprafaţa adezivă a benzii. După aplicare, se presează uniform pe toată suprafaţa benzii antiderapante. Este de preferat ca presarea să se execute cu o racletă. Unele suprafeţe poroase, cum ar fi lemnul netratat sau betonul, trebuie să fie sigilate înainte de aplicarea benzii antiderapante. Durata de viaţă a acestor benzi este de aproximativ 3 ani, în funcţie de condiţiile de trafic şi de zonele unde au fost montate.  Nu se acordă termen de garanţie pentru că rezistenţa benzilor şi durata de viaţă depind foarte mult de modul cum au fost aplicate.  

Vezi mai mult

Banda adeziva antiderapanta transparentă HI-BOND HAS 980 este disponibilă la rolă cu lăţime de 5 cm şi lungime de 18 metri. Este recomandată pentru aplicaţii la interior şi exterior pentru prevenirea alunecării pe scări, pe holuri, în bucătării sau băi.

Banda antiderapantă transparentă este pe suport PVC cu grosimea de 100 microni, cu o bună rezistenţă la razele UV şi la contactul cu apa.

Adezivul este acrilic pe bază de solvent, cu o adeziune de 1500 g/25mm, forţa de tracţiune de 6000 g/25mmp şi rezistă la temperaturi cuprinse între -30°C si +60°C.

Benzile se pot aplica pe suprafeţe precum: beton elicopterizat, gresie ceramică fără striaţii sau modele, scări de lemn, scări de metal sau pardoseli din mozaic. Suprafeţele din marmură, gresie cu modele, piatra naturală trebuie sigilate.

Instrucţiuni pentru o aplicare corectă:

  • Suprafaţa pe care se va aplică banda antiderapantă trebuie să fie curăţată de praf şi degresată, apoi uscată. Anumite pardoseli (din bucătărie sau pardoseli industriale uleioase) trebuie să fie foarte bine degresate înainte de aplicarea benzii antiderapante. Este de preferat ca banda antiderapantă să fie aplicată pe o suprafaţă relativ netedă.
  • Hârtia suport se îndepărtează de pe suprafaţa adezivă a benzii.
  • După aplicare, se presează uniform pe toată suprafaţa benzii antiderapante. Este de preferat ca presarea să se execute cu o racletă.
  • Unele suprafeţe poroase, cum ar fi lemnul netratat sau betonul, trebuie să fie sigilate înainte de aplicarea benzii antiderapante.

Durata de viaţă a acestor benzi este de aproximativ 3 ani, în funcţie de condiţiile de trafic şi de zonele unde au fost montate.  Nu se acordă termen de garanţie pentru că rezistenţa benzilor şi durata de viaţă depind foarte mult de modul cum au fost aplicate.


 

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Bandă antiderapantă pentru prevenirea alunecării
Bandă adezivă
Aplicare la interior şi exterior
Dimensiuni rolă: 5 cm lăţime, 18 metri lungime

SPECIFICAȚII

Bandă antiderapantă pentru prevenirea alunecării
Bandă adezivă
Aplicare la interior şi exterior
Dimensiuni rolă: 5 cm lăţime, 18 metri lungime

ATENȚIE! - În cazul în care peretele pe care urmează să lipiți stickerele/autocolantul este dat cu var ce conține teflon, silicon sau alte substanțe care prin natura lor reduc aderența adezivilor, rezistența în timp a produselor va fi afectată. Nu ne asumăm răspunderea în cazul desprinderii stickerelor/autocolantelor de pe asemenea suprafețe.

Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Intră în e-mailul de comandă și acordă o notă produselor cumpărate pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori să facă o alegere la fel de bine documentată.

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Produse cu prețuri similare din categorie
Obține mai mult

CUM MĂSOR?

Autocolantul este disponibil la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale suprafeţei pe care doreşti să o colezi. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei respective. Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare. Dacă se doreşte şi colarea canturilor, in funcţie de grosimea acestora, se calculează mai mulţi centimetri.

Dacă ai mai multe suprafeţe, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material. Nu facem debitări. 

Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980
Bandă adezivă antiderapantă transparentă HI-BOND HAS 980
23000 Lei
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit