Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

DIY: Pereți cu textură de catifea în toată casa

1755
SHARE
nan

Sezonul rece ne face inevitabil să stăm mai mult în casă și de aceea este obligatoriu să te simți bine și confortabil în locuința ta. Căldura celor dragi, sentimentul de siguranță, dar și modul în care arată căminul tău sunt esențiale pentru ceea ce înseamnă Acasă. Pentru că pereții sunt cei care au cel mai mare impact vizual, Folina te învață cum să oferi căldură casei tale, folosindu-te de autocolantele de perete cu textură de catifea. E simplu! Înveți cum să faci totul singur, rapid și ușor.

Sezonul rece ne face inevitabil să stăm mai mult în casă și de aceea este obligatoriu să te simți bine și confortabil în locuința ta. Căldura celor dragi, sentimentul de siguranță, dar și modul în care arată căminul tău sunt esențiale pentru ceea ce înseamnă Acasă.

Dragostea familiei și siguranța unei locuințe sunt esențiale, însă confortul oferit de amenajarea și decorarea acesteia reprezintă un aspect pe care ne dorim să-l îmbunătățim permanent. Însă, acest lucru presupune resurse de timp și bani pe care nu ni le permitem de fiecare dată.

Pereți care emană căldură în toată casa

Pentru că pereții sunt cei care au cel mai mare impact vizual, Folina te învață cum să oferi căldură casei tale, folosindu-te de autocolantele de perete cu textură de catifea. E simplu! Înveți cum să faci totul singur, rapid și ușor.

Proiecte DIY – Trucuri de la Folina:

Gândește-te care este încăperea în care petreci cel mai mult timp și cum te simți acolo. Ce sentimente îți transmite sau dacă ți-ai dori ca aceasta să fie mai caldă.

Living

Îți plac hainele? Și vrei ca pereții casei tale să transmită pasiunea ta pentru modă? Atunci trebuie să încerci Autocolantul decorativ pentru perete Charlotte, cu imprimeu colorat de inspirație populară.
Textura îmbină catifea cu părți netede, iar cei dragi vor fi mai mult decât încântați de ingeniozitatea ta. Și ce e mai important poți face totul singură. Elementele colorate sunt netede, iar cele negre sunt din catifea, însă autocolantul se aplică ușor pe orice suprafață netedă.

Comandă Autocolant perete Charlotte

Autocolant perete Charlotte

Dormitor

Surprinde-ți jumătatea cu Autocolantul decorativ animal print Sumatra. Textura modelului zebră îmbină elemente netede cu elemente din catifea. Pe lângă faptul că este foarte plăcut la atingere, autocolantul creează și un efect vizual puternic, altfel încât va atrage cu siguranță privirile. Sfatul Folinei? Aplică-l singură și oferă-i celui drag o surpriză inedită. Este simplu și ușor de aplicat pe orice suprafață netedă.

Comandă Autocolant decorativ animal print Sumatra

Autocolant decorativ animal print Sumatra

Camera copiilor

Pentru orice părinte, somnul micuților e foarte important, însă nu întotdeauna e ușor să-i convingem să adoarmă. Cu Autocolantul de perete Folina cu textură de catifea albastră și imprimeu stelar, copilul tău poate adormi și visa mai ușor. Autocolantul autoadeziv Skystars este plăcut la atingere, se aplică ușor pe orice suprafață netedă și se curață rapid cu o lavetă. Chiar dacă poți face totul singură, e mai plăcut să-i implici și pe cei mici.

Comandă Autocolant perete stele Skystars

Autocolant perete stele Skystars

Bucătărie

Poți crea o atmosferă caldă și primitoare în bucătărie, folosind autocolant de perete Folina cu imprimeu cu textură de catifea.
Folina îți recomandă Autocolantul pentru perete cu textură de catifea D-C-Fix Tropic. Este în ton cu bogăția cromatică a toamnei, iar nuanțele calde ale frunzelor arată minunat pe un fundal alb. Datorită texturii din catifea, acest autocolant este fin la atingere. În plus, îl poți aplica singur pe orice suprafață netedă.

Comandă Autocolant perete frunze colorate Tropic

Autocolant perete frunze colorate Tropic

Ce trebuie să știi:

- Spre deosebire de tapet, autocolantul se aplică mult mai ușor.
- Poți să-l aplici chiar tu, fără să apelezi la o echipă de muncitori.
- Autocolantul se aplică ușor pe orice suprafață netedă.
- Autocolantul este lavabil, fiind confecționat din PVC (vinil).
- Autocolantul se curăță ușor cu o laveta.

Cu autocolantele Folina, căldura căminului tău se simte în fiecare încăpere.

Folina îți recomandă Autocolant perete în diferite modele și culori de la branduri de renume.

Vrei să vezi toate autocolantele cu textură de catifea Folina? E simplu!
Scrie în bara de search cuvântul ”catifea”.

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit