Contul Meu    Coș Produse
 • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Folie antiefracţie şi protecţie solară 4 Mill Silver 05

Folie antiefracţie şi protecţie solară 4 Mill Silver 05
Accesorii montaj:
Distribuie pe Facebook
0.00 (0 Review-uri)

Geamul se poate sparge uşor în mod accidental sau în timpul unor intemperii. Spargerea geamului ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: A4505
brand NANOFilm
Livrare în 2-3 zile
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.

DESCRIERE

Geamul se poate sparge uşor în mod accidental sau în timpul unor intemperii. Spargerea geamului poate cauza răni şi pagube materiale. Acest risc este redus dacă pe geam sau alte suprafeţe din sticlă ( mobilier, partiţii, uşi, vitrine ) este aplicată folie de securitate. Folia de securitate este fabricată din poliester gros care oferă o protecţie eficientă. Folia de securitate este autoadezivă, în cazul în care geamul se sparge cioburile rămân lipite de folie. Folia este transparentă şi nu modifică vizibilitatea sau aspectul geamului. Atunci când folia de securitate are şi proprietăţi specifice foliei de protecţie solare , avem un produs inovator cu multiple beneficii. Folia antiefracţie 4 Mill Silver 05 este o folie ce combină proprietăţile foliei de securitate cu cele ale foliei de protecţie solară. Folia este din PVC şi are o grosime de 100 microni. Folia se aplică pe geam, la interior și asigură protecţie în caz de spargere a suprafeţei din sticlă. Folia asigură și o bună protecţie împotriva căldurii solare și opreşte 99% din razele UV. Prin efectul de oglindă care se creează la exterior, folia asigură intimitate pe timpul zilei - nu se vede în interior prin folie. Rola are o lăţime de 1.52 metri. Se vinde la metru liniar. Avantaje aplicare folie securitate geam: împiedică răspândirea cioburilor şi împiedică rănirea oferă protecţie UV - respinge 99% din razele UV oferă protecţie împotriva căldurii şi strălucirii solare efect de oglindă la exterior - asigură intimitate pe timpul zilei ideală pentru locuinţe private dar şi spaţii publice se aplică uşor cu apă şi folosind o racletă se aplică la interior durată de viaţă - 7 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ). lăţime mare de rolă - 152 cm

Vezi mai mult

Geamul se poate sparge uşor în mod accidental sau în timpul unor intemperii. Spargerea geamului poate cauza răni şi pagube materiale. Acest risc este redus dacă pe geam sau alte suprafeţe din sticlă ( mobilier, partiţii, uşi, vitrine ) este aplicată folie de securitate.
Folia de securitate este fabricată din poliester gros care oferă o protecţie eficientă.
Folia de securitate este autoadezivă, în cazul în care geamul se sparge cioburile rămân lipite de folie. Folia este transparentă şi nu modifică vizibilitatea sau aspectul geamului.
Atunci când folia de securitate are şi proprietăţi specifice foliei de protecţie solare , avem un produs inovator cu multiple beneficii.

Folia antiefracţie 4 Mill Silver 05 este o folie ce combină proprietăţile foliei de securitate cu cele ale foliei de protecţie solară. Folia este din PVC şi are o grosime de 100 microni. Folia se aplică pe geam, la interior și asigură protecţie în caz de spargere a suprafeţei din sticlă.
Folia asigură și o bună protecţie împotriva căldurii solare și opreşte 99% din razele UV.
Prin efectul de oglindă care se creează la exterior, folia asigură intimitate pe timpul zilei - nu se vede în interior prin folie.
Rola are o lăţime de 1.52 metri.
Se vinde la metru liniar.

Avantaje aplicare folie securitate geam:

 • împiedică răspândirea cioburilor şi împiedică rănirea
 • oferă protecţie UV - respinge 99% din razele UV
 • oferă protecţie împotriva căldurii şi strălucirii solare
 • efect de oglindă la exterior - asigură intimitate pe timpul zilei
 • ideală pentru locuinţe private dar şi spaţii publice
 • se aplică uşor cu apă şi folosind o racletă
 • se aplică la interior
 • durată de viaţă - 7 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului
 • întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale
 • se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ).
 • lăţime mare de rolă - 152 cm
În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

APLICARE UȘOARĂ

Instrucțiuni de folosire
Descarcă

SPECIFICAȚII TEHNICE

Folie antiefracţie și protecţie solară
Autoadezivă
Material - PET
Grosime - 100 microni

Energia solară transmisă - 17.20 %
Energia solară reflectată - 55 %
Energia solară absorbită - 27 %
Lumina vizibilă transmisă - 10 %
Lumina vizibilă reflectată - 65 %
Protectie UV - 99 %
Protectie IR (raze infraroşii) - respinge 83 % din razele IR

Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Acordă o notă și spune-ți părerea
Scrie un Review

Produse cu prețuri similare din categorie

CUM MĂSOR?

Foliile de geam sunt disponibile la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale geamului. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei din sticlă, din cheder în cheder ( garnitura neagră de lângă tâmplărie ). Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare.

Dacă ai mai multe geamuri sau o uşă cu mai multe ochiuri din sticlă, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material.  Nu facem debitări. 

 

AI ÎNTREBĂRI DESPRE ACEST PRODUS?

Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Folie antiefracţie şi protecţie solară 4 Mill Silver 05
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și