Contul Meu    Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate

Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
Distribuie pe Facebook

Aparatul de aromaterapie Wood cu leduri este util în orice locuinţă, birou, centre spa sau ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: AW01
brand Folina
Livrare în 2-3 zile
Aplicare ușoară
Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
14900 Lei Bucata

DESCRIERE

Aparatul de aromaterapie Wood cu leduri este util în orice locuinţă, birou, centre spa sau wellness. Prin faptul că umidifică aerul prin vapori reci şi prin aromele eliberate cu aceşti vapori, acest difuzor îţi dă o stare de bine, de relaxare. Prin designul compact cu aspect de lemn este ca o decoraţiune potrivită pentru orice spaţiu. Folosind tehnologia cu ultrasunete, amestecul de apa şi ulei esenţial este eliberat în aer sub formă de vapori reci, în acest fel conservându-se proprietăţile uleiurilor esenţiale. Microparticulele rezultate purifică şi împrospătează aerul. Umidifică aerul într-un mod contralat aducând beneficii pentru starea generală a organismului. Difuzorul pentru aromaterapie are un design compact cu aspect natural dat de carcasa ce imită aspectul lemnului wenge. Are o capacitate de 500 ml şi este extrem de silenţios. Aparatul functionează până la 16 ore şi se opreşte singur atunci cand rămâne fară apă. De asemenea, aparatul are un timer prin care poate fi programat să funcţioneze 1 oră, 3  sau 6 ore. Umidificatorul pentru aromaterapie are 7 leduri colorate şi puteţi selecta culoarea preferată. Această lumină colorată creează o atmosferă magică care te va ajuta să evadezi din agitaţia zilnică.  

Vezi mai mult

Aparatul de aromaterapie Wood cu leduri este util în orice locuinţă, birou, centre spa sau wellness. Prin faptul că umidifică aerul prin vapori reci şi prin aromele eliberate cu aceşti vapori, acest difuzor îţi dă o stare de bine, de relaxare. Prin designul compact cu aspect de lemn este ca o decoraţiune potrivită pentru orice spaţiu.
Folosind tehnologia cu ultrasunete, amestecul de apa şi ulei esenţial este eliberat în aer sub formă de vapori reci, în acest fel conservându-se proprietăţile uleiurilor esenţiale. Microparticulele rezultate purifică şi împrospătează aerul.
Umidifică aerul într-un mod contralat aducând beneficii pentru starea generală a organismului.
Difuzorul pentru aromaterapie are un design compact cu aspect natural dat de carcasa ce imită aspectul lemnului wenge.

Are o capacitate de 500 ml şi este extrem de silenţios. Aparatul functionează până la 16 ore şi se opreşte singur atunci cand rămâne fară apă. De asemenea, aparatul are un timer prin care poate fi programat să funcţioneze 1 oră, 3  sau 6 ore.

Umidificatorul pentru aromaterapie are 7 leduri colorate şi puteţi selecta culoarea preferată. Această lumină colorată creează o atmosferă magică care te va ajuta să evadezi din agitaţia zilnică.
 

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Aparat pentru aromaterapie
Umidificator aer cu vapori reci
Capacitate - 500 ml
7 leduri colorate
Timer - 1, 3, 6 ore
Oprire automată
Dimensiuni - 23x14x14 cm
Greutate - 400g

 

Recomandări din aceeași categorie
 
 
Set 3 tablouri Bambus, AGDesign,verde, 29x29 cm
Preț: 18900 Lei (40%)
11340 Lei
Vezi Detalii

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Acordă o notă și spune-ți părerea
Scrie un Review

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Produse cu prețuri similare din categorie
Obține mai mult
Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
Aparat aromaterapie Wood cu leduri colorate
14900 Lei