Contul Meu    Coș Produse
 • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Autocolant albastru Oracal Honeycomb
Distribuie pe Facebook

Autocolant albastru Oracal Honeycomb

0.00 (0 Review-uri)
COD PRODUS: 975HC192

Autocolant decorativ albastru Oracal Honeycomb - este o folie adezivă cast din PVC, compusă din mai multe straturi, cu stabilitate dimensională foarte bună şi caracteristici de aplicare optime. Autocolantul Oracal 975HC Honeycomb albastru are un design ce imită forma unui fagure.

brand Orafol
Livrare în 48 ore
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară
Calitate germană

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.
PRODUS: la comandă 7 zile
Instrucțiuni de folosire
Descarcă

Autocolant decorativ albastru Oracal Honeycomb - este o folie adezivă cast din PVC, compusă din mai multe straturi, cu stabilitate dimensională foarte bună şi caracteristici de aplicare optime. Autocolantul Oracal 975HC Honeycomb albastru are un design ce imită forma unui fagure. Suprafaţa autocolantului este în reflief  şi are un aspect mat. Grosimea este de 150 microni, iar suportul este din hârtie cu polietilena siliconată pe ambele părţi, cu greutatea de 148 g/mp.

Adezivul repoziţionabil permite dezlipirea foliei şi reaşezarea acesteia pe poziţia dorită de câte ori se doreşte. Folia se va lipi doar în momentul în care este presată cu ajutorul unei raclete.

*Recomandat şi pentru colarea maşinilor. Lăţimea mare de 1520 mm permite colarea unor suprafeţe mari, fără să fie necesară realizarea de îmbinări inestetice.

Acest produs se aduce la comandă în aprox 7 zile lucrătoare. Comanda minimă este de 10 metri liniari.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

Autocolant decorativ Oracal 975HC Honeycomb
Culoare - albastru închis (deep blue metallic)
Material - PVC cast
Autoadeziv
Lăţime rolă - 1.52 m
Aplicare - interior, exterior

Autocolantul este disponibil la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale suprafeţei pe care doreşti să o colezi. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei respective. Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare. Dacă se doreşte şi colarea canturilor, in funcţie de grosimea acestora, se calculează mai mulţi centimetri.

Dacă ai mai multe suprafeţe, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material. Nu facem debitări. 

Ai întrebări despre acest produs?
Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
ALȚI CLIENȚI AU VIZUALIZAT ȘI ...Rating 0.00/5
0.00 (0 Review-uri)
 • 5 stele
 • 0
 • 4 stele
 • 0
 • 3 stele
 • 0
 • 2 stele
 • 0
 • 1 stea
 • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont