Contul Meu    Coș Produse
 • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Autocolant argintiu metalic Oracal Honeycomb Tin Metallic
Distribuie pe Facebook

Autocolant argintiu metalic Oracal Honeycomb Tin Metallic

0.00 (0 Review-uri)
COD PRODUS: 975HC933

Autocolant decorativ argintiu metalic Oracal Honeycomb Tin Metallic - este o folie adezivă cast din PVC, compusă din mai multe straturi, cu stabilitate dimensională foarte bună şi caracteristici de aplicare optime. Autocolantul Oracal 975HC Honeycomb argintiu metalic are un design ce

brand Orafol
Livrare în 48 ore
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară
Calitate germană

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.
PRODUS: la comandă 7 zile
Instrucțiuni de folosire
Descarcă

Autocolant decorativ argintiu metalic Oracal Honeycomb Tin Metallic - este o folie adezivă cast din PVC, compusă din mai multe straturi, cu stabilitate dimensională foarte bună şi caracteristici de aplicare optime. Autocolantul Oracal 975HC Honeycomb argintiu metalic are un design ce imită forma unui fagure. Suprafaţa autocolantului este în reflief şi are un aspect mat.

Este recomandată pentru aplicare la interior, dar şi la exterior. Se aplică uşor pe suprafeţe curbate. Folia îşi păstrează structura chiar şi în urma unui stres termic. Adezivul este repoziţionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe bază de solvent. Adezivul repoziţionabil permite dezlipirea foliei şi reaşezarea acesteia pe poziţia dorită de câte ori se doreşte. Folia se va lipi doar în momentul în care este presată cu ajutorul unei raclete.

*Recomandat şi pentru colarea maşinilor. Lăţimea mare de 1520 mm permite colarea unor suprafeţe mari, fără să fie necesară realizarea de îmbinări inestetice.

Acest produs se aduce la comandă în aprox 7 zile lucrătoare. Comanda minimă este de 10 metri liniari.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

Autocolant decorativ Oracal 975HC Honeycomb
Culoare - argintiu
Aspect metalic
Grosime - 150 microni
Suport din hârtie cu polietilena siliconată pe ambele părţi
Greutate - 148 g/mp
Material - PVC cast
Autoadeziv
Lăţime rolă - 1.52 m
Aplicare - interior, exterior
Durată de viaţă - 3-5 ani

Autocolantul este disponibil la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale suprafeţei pe care doreşti să o colezi. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei respective. Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare. Dacă se doreşte şi colarea canturilor, in funcţie de grosimea acestora, se calculează mai mulţi centimetri.

Dacă ai mai multe suprafeţe, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material. Nu facem debitări. 

Ai întrebări despre acest produs?
Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
ALȚI CLIENȚI AU VIZUALIZAT ȘI ...Rating 0.00/5
0.00 (0 Review-uri)
 • 5 stele
 • 0
 • 4 stele
 • 0
 • 3 stele
 • 0
 • 2 stele
 • 0
 • 1 stea
 • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont