Contul Meu    Coș Produse

Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon

Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon
Distribuie pe Facebook

Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon - este o folie adezivă cast din PVC, compusă din mai ...

DISPONIBILITATE: la comandă 7 zile
COD PRODUS: 975CO070
brand Orafol
Livrare în 2-3 zile
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară
Calitate germană

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.
Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon
Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon
17900 Lei Metrul liniar
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.

DESCRIERE

Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon - este o folie adezivă cast din PVC, compusă din mai multe straturi, cu stabilitate dimensională foarte bună şi caracteristici de aplicare optime. Autocolantul Oracal 975CO Cocoon are un design ce imită aspectul unui cocon de mătase. Suprafaţa autocolantului este în reflief  şi are un aspect mat. Este recomandată pentru aplicare la interior, dar şi la exterior. Se aplică uşor pe suprafeţe curbate. Folia îşi păstrează structura chiar şi în urma unui stres termic. Adezivul este repoziţionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe bază de solvent. Adezivul repoziţionabil permite dezlipirea foliei şi reaşezarea acesteia pe poziţia dorită de câte ori se doreşte. Folia se va lipi doar în momentul în care este presată cu ajutorul unei raclete. Recomandat şi pentru colarea maşinilor. Lăţimea mare de 1520 mm permite colarea unor suprafeţe mari, fără să fie necesară realizarea de îmbinări inestetice. Acest produs se aduce la comandă în aprox 7 zile lucrătoare. Comanda minimă este de 10 metri liniari.

Vezi mai mult

Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon - este o folie adezivă cast din PVC, compusă din mai multe straturi, cu stabilitate dimensională foarte bună şi caracteristici de aplicare optime. Autocolantul Oracal 975CO Cocoon are un design ce imită aspectul unui cocon de mătase. Suprafaţa autocolantului este în reflief  şi are un aspect mat.

Este recomandată pentru aplicare la interior, dar şi la exterior. Se aplică uşor pe suprafeţe curbate. Folia îşi păstrează structura chiar şi în urma unui stres termic.

Adezivul este repoziţionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe bază de solvent. Adezivul repoziţionabil permite dezlipirea foliei şi reaşezarea acesteia pe poziţia dorită de câte ori se doreşte. Folia se va lipi doar în momentul în care este presată cu ajutorul unei raclete.
Recomandat şi pentru colarea maşinilor. Lăţimea mare de 1520 mm permite colarea unor suprafeţe mari, fără să fie necesară realizarea de îmbinări inestetice.

Acest produs se aduce la comandă în aprox 7 zile lucrătoare. Comanda minimă este de 10 metri liniari.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

APLICARE UȘOARĂ

Instrucțiuni de folosire
Descarcă

SPECIFICAȚII TEHNICE

Autocolant decorativ Oracal 975CO Cocoon
Culoare - negru
Aspect mat
Material - PVC cast
Autoadeziv
Lăţime rolă - 1.52 m
Aplicare - interior, exterior
Durată de viaţă - 3-5 ani

SPECIFICAȚII

Autocolant decorativ Oracal 975CO Cocoon
Culoare - negru
Aspect mat
Material - PVC cast
Autoadeziv
Lăţime rolă - 1.52 m
Aplicare - interior, exterior
Durată de viaţă - 3-5 ani

ATENȚIE! - În cazul în care peretele pe care urmează să lipiți stickerele/autocolantul este dat cu var ce conține teflon, silicon sau alte substanțe care prin natura lor reduc aderența adezivilor, rezistența în timp a produselor va fi afectată. Nu ne asumăm răspunderea în cazul desprinderii stickerelor/autocolantelor de pe asemenea suprafețe.

Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Acordă o notă și spune-ți părerea
Scrie un Review

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Produse cu prețuri similare din categorie
Obține mai mult

CUM MĂSOR?

Autocolantul este disponibil la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale suprafeţei pe care doreşti să o colezi. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei respective. Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare. Dacă se doreşte şi colarea canturilor, in funcţie de grosimea acestora, se calculează mai mulţi centimetri.

Dacă ai mai multe suprafeţe, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material. Nu facem debitări. 

Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon
Autocolant decorativ negru Oracal Cocoon
17900 Lei