Transport gratuit peste 350 lei

NOU la Folina: Decorațiuni interioare deosebite marca ”Dekoratief”

2577
SHARE
5.00

Noul brand ”Dekoratief” disponibil pe folina.ro îți oferă modele variate de felinare, obiecte din ceramică deosebite, dar și nenumărate idei de cadouri pentru cei dragi. Află totul despre cele mai noi produse folina.ro în rubrica de blog Catalog Noutăți de la Folina!

Îți dorești să achiziționezi un obiect decorativ special pentru casa ta sau să oferi cuiva drag un cadou altfel, cu care să-l impresionezi? Brandul ”Dekoratief” este acum disponibil pe folina.ro, pentru o gamă și mai variată de decorațiuni interioare cochete, utile în orice casă și pe placul oricărei persoane.

Decorațiuni dichisite pentru momente cu dichis

1. Felinare cu un design deosebit: luminează-ți calea și creează o atmoferă de poveste

Odată cu venirea anotimpului rece, zilele au devenit mai scurte, însă aceasta nu trebuie să fie o problemă: optează pentru un felinar care să-ți lumineze casa, dar și fiecare clipă petrecută în compania celor dragi. Alege-l din diversitatea de modele disponibile pe folina.ro pe cel cu designul potrivit pentru sufletul tău și creează o atmofesferă romantică, de poveste, în fiecare seară. Ce poate fi mai frumos dacă nu o familie adunată în jurul felinarului, zâmbind și povestind întâmplările de peste zi?

Felinar Lumanare Model Crengi

2. Obiecte decorative din ceramică pentru mese de poveste

Mai ții minte obiectele din ceramică din copilărie din casele bunicilor, care parcă îți spuneau povestea lor doar atingându-le? Readu în casa ta farmecul zilelor de atunci cu accesorii care parcă invită voia bună și pofta de râs la masă. Optează pentru un Set aperitiv măr, ideal pentru diferite sosuri sau aperitive, sau un Bol ceramică cu mânere Veveriţă, cu un model rustic jucăuș, deosebit, care-i va încânta pe cei mici.

Bol din ceramica cu manere Veverita

3. Cadouri inedite: împărtășește pasiunile celor dragi

Știm cu toții că o pasiune ne face mai fericiți, iar atunci când cei din jurul nostru ne împărtășesc pasiunea, gusturile, plăcerile, atunci ne simțim cu adevărat împliniți. Dacă ai un prieten pasionat de bere, fă-i cadou o Cutie lemn cu desfăcător bere care îi va aduce zâmbetul larg pe chip. Un accesoriu rustic pentru bucătărie, dar și locul ideal unde își poate păstra berile de colecție. 

Cutie lemn cu desfacator sticle Bere

Așa-i că ți-am stârnit curiozitatea? Intră pe folina.ro și descoperă mai multe decorațiuni interioare speciale pentru casă marca ”Dekoratief”, dar și nenumărate idei de cadouri practice pentru prieteni și familie. Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit