Transport gratuit peste 350 lei

Obiecte decorative inspirate pentru o casă înfloritoare și primitoare

3136
SHARE
5.00

Cum că creezi un mediu confortabil și plăcut în casă, care să-ți împrospăteze viața, prin alegerea unor obiecte decorative de efect.

Cu toții adorăm eleganța și simplitatea, iar combinația acestora este exact ceea ce ne dorim să aducem în casa noastră. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că nu avem nevoie de resurse financiare mari pentru a putea transforma o casă într-un cămin primitor, care să ne facă să o simțim ca parte din sufletul nostru. Cu puțină creativitate și obiecte decorative de efect, alese în funcție de atmosfera cu care dorim să ne înconjurăm, reușim cu ușurință, simplu și rapid, să avem o casă primitoare.

Fă-ți casa să înflorească, sufletul să îți zâmbească 

1. Privește viața în culori

Pentru momentele în doi, dar și pentru cele în care ne dorim puțin răsfăț pentru propria persoană, o atmosferă deosebită reușește să ne ofere ceea ce avem nevoie. Cum o poți crea cu ajutorul unui singur obiect decorativ? Alege un Bec decorativ 3D, LED Multicolor, E27 - Diamant, ce poate fi folosit și pe post de lampă de veghe. Aprinde-l, dă drumul la muzică și vei avea senzația că ai pășit într-un local elegant și relaxant.

Bec Decorativ 3 D Led Multicolor

2. Floricele să ai în casă, norocul să-ți înflorească

Orice persoană iubește florile pentru că oferă senzația de prospețime, însă puțini știu că acestea atrag norocul și prosperitatea. Când însă timpul nu ne permite să ne ocupăm de ele, florile artificiale reușesc să le înlocuiască cu brio pe cele naturale.
Poți opta pentru o Decoraţiune Home, formată din 4 săculeţi din iută cu mini plante decorative, ce îmbină perfect tradiționalul cu eleganța, și care parcă îți șoptește ”bine ai venit acasă” de fiecare dată când o privești.

Decoratiune Home Green

3. Romantismul plutește în aer: lumânări decorative pentru momente deosebite

Dacă ești fan lumânări, dar nu te încântă fumul lăsat de acestea și căldura pe care o emană, această decorațiune este perfectă pentru tine: Set 3 lumânări decorative LED şi control telecomandă Flora, ideale pentru o petrecere, cină în familie sau cină romantică. Nici nu trebuie să te deplasezi pentru a le aprinde, telecomanda va face asta pentru tine, iar atmosfera deosebită pe care o va crea va impresiona cu siguranță.

Lumanari Decorative cu led control telecomanda

Alege obiectele decorative ținând cont de plăcerile, pasiunile, dorințele tale și transformă-ți casa într-un cămin de vis, care parcă te cuprinde cu căldura sa. Pe folina.ro găsești o multitudine de decorațiuni pentru casă, menite să-ți împlinească visele și să te facă să zâmbești. Cu Folina, totul e ușor. Doar îndrăznește să faci din ceea ce îți dorești o realitate palpabilă.

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit