TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Inspirație pentru casa ta: decorațiuni moderne și elegante

4837
SHARE
4.40

Casa este locul unde te simți cel mai bine, unde te relaxezi, îți faci planuri și visezi. Așadar, de ce nu ai personaliza-o, în funcție de preferințele și ideile tale, dând frâu liber imaginației? Pentru ca spațiul tău personal să fie unic, Folina ți-a pregătit idei moderne de decorat pentru o casă de vis, cu ajutorul decorațiunilor de casă potrivite pentru fiecare încăpere.

Spațiul personal este locul în care poți fi tu, fără nicio restricție. Locul unde poți visa fără bariere, unde gândurile zboară și creează. Pentru ca ceea ce ești și visezi să se reflecte și în casa ta, fără prea multă cheltuială și timp pierdut, iată o sursă de inspirație și personalizare a casei tale, simplu și rapid:

Decorațiuni ideale pentru personalizarea casei tale

1. Înfrumusețează-ți diminețile cu aromă de cafea

Se spune că o zi bună începe cu o cafea savuroasă. Gândurile bune parcă te cuprind atunci când licoarea cafenie îți imprimă motivație și energie pentru o nouă zi. Alege Decorațiunea perete Keep calm and make coffee, din sticlă acrilică, ideală pentru bucătărie, iar în fiecare dimineață, doar privind-o, te vei trezi și mai plin de viață, cu zâmbetul pe față.

Decorațiune Perete Keep Calm and make Coffee

2. Casă, dulce casă, nicăieri nu-i mai bine ca acasă

Cel mai frumos sentiment este acela să fii din nou acasă. Mică sau mare, pentru fiecare dintre noi acasă reprezintă micul nostru palat, oaza noastră de relaxare. Reflectă-ți trăirile și gândurile printr-o Decorațiune perete Home Sweet Home, un obiect decorativ din sticlă acrilică neagră, plin de eleganță, perfectă pentru decorarea pereților din hol.

Decorațiune Perete Home sweet Home Neagră

3. Acasă este locul unde domnește dragostea

Dormitorul este încăperea unde ne petrecem cel mai mult timp, locul destinat odihnei, relaxării și… iubirii. Pentru că unde dragoste nu e, nimic nu e, optează pentru o Decorațiune Love din oglindă acrilică roșie, elegantă și utilă. Astfel vei oferi camerei tale personale o pată de culoare, iar datorită faptului că aceasta reflectă imaginea ca o oglindă clasică, o vei putea folosi fără probleme.

Decorațiune Love din Oglindă Roșie

4. Fluturași, floricele, luminate să-ți fie zilele

Ai o prințesă și nu știi cum să-i decorezi micul palat? Împrospătează-i camera cu o Decoraţiune oglindă violet Spring, o pată de culoare, în ton cu anotimpul multicolor. Lasă-ți imaginația să zboare și creează împreună cu ea un decor personalizat, care să-i fie pe plac. Beneficiul acestei decorațiuni pentru dormitor este că va lumina încăperea, iar aerul primăvăratic parcă va pluti în aer.

Decorațiune Oglindă Violet Spring

Dacă însă îți dorești să-ți personalizezi casa cu decorațiuni handmade, optează pentru o Decoraţiune perete cercuri colorate Duo Chic, confecționată din plexiglass lucios, recomandată pentru a crea diferite decoruri DIY pe perete. Folina pune la dispoziția ta o gamă diversificată de decorațiuni, cu o multitudine de modele și combinatii de culori, astfel încât tu să-ți creezi decorul personalizat mult visat!

Și cum timpul trece mult prea repede atunci când suntem acasă, Ceasul decorativ Fluturi portocaliu, din acril, este numai bun pentru a te ajuta să-ți fructifici planurile, astfel încât tu să profiți cât mai mult poți de timpul liber petrecut acasă, în micul tău colț de Rai.

Abia așteptăm să ne arăți cum ți-ai personalizat locuința cu stil și culoare! Urmărește pagina de Facebook Folina și nu uita să te bucuri de viață în fiecare zi! Cu Folina, totul e ușor. 

4,4 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit