TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Mici decorațiuni care ne fac viața mai frumoasă

1102
SHARE
nan

Accesoriile sau vesela dintr-o casă/bucătărie sunt cartea de vizită a unei locuințe. Pe lângă faptul că toate ne sunt folositoare și indispensabile, acestea înfrumusețează masa sau încăperea, lăsându-i impresionați pe musafiri și oferindu-ți o stare de bine.

E plăcut când folosești căni cu diferite mesaje, veselă cu diferite imprimeuri sau când îți servești musafirii cu preparate așezate pe niște platouri cu un design special. Folina îți pune la dispoziție o diversitate de accesorii pentru casă și bucătărie special create pentru a avea o experință plăcută atunci când le folosești cu familia, prietenii sau musafirii care vin la tine.

Vesela perfectă pentru întâmpinarea celor dragi de la Folina

1. Set pentru servirea aperitivelor

Creează un cadru relaxat pentru musafirii tăi şi foloseşte seturile pentru servirea aperitivelor de la Folina. Setul aperitiv 9 piese Dublin este ideal pentru servirea brânzeturilor sau a diferitor sortimente de preparate din carne cu sosuri. Pachetul conţine:

- un platou din bambus: 40 x 22 cm

- un platou din piatră: 18 x 18 cm

- un bol din ceramică dreptunghiular: 15 x 8 cm

- 3 boluri rotunde din ceramică: diametru de 5 cm 

- 3 linguriţe din ceramică

Pentru o servire a celor dragi ca la carte, acest set este perfect. Armonios construit și foarte funcțional, acest set cu siguranță va fi apreciat de musafirii tăi.

set apreitiv folina

2. Căni cu elemente complementare

Folina îți pune la dispoziție o cană cu capac model căţel foaaaarte drăguță pentru momentele în care nu vrei să te dai jos din pat și vrei să savurezi o ciocolată caldă sau un ceai și să vizionezi un film. Cana este din ceramică și afișează un căţel, iar ca mesaj este inscripționat "you are so cute". Setul conţine o linguriţă din ceramică şi un capac din bambus, iar ca aplicaţie pe capac se găsește o figurină în formă de căţel. Nu-i așa că e simpatic?

cana catel folina

3. Vase pictate

Bolul din ceramică Dolomite flower portocaliu este excepțional prin forma sa diferită. Pare a fi nefinisat, iar pictura din interior te duce cu gândul la ținuturile mediteraneene. Bolul din ceramică este decorat cu un model floral colorat, iar la exterior acesta este portocaliu. Bolul are 14 cm diametru şi o înălţime de 6 cm.

bol ceramica folina

Impresionează-ți invitații sau chiar răsfață-te pe tine cu accesorii de bucătărie diferite, ce au un design aparte. Găsești mai multe modele de veselă și accesorii de bucătărie sau masă aici: www.folina.ro/decoratiuni

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit