TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Noua modă în decorarea bucătăriilor și a băilor: faianță autoadezivă 3D

50333
SHARE
3.63

Dacă îți dorești să schimbi aspectul casei tale, să o înfrumsețezi cu un aer proaspăt de vară, fără praf și mizerie, alege modelul preferat de faianță autoadezivă 3D și creează decorul preferat, simplu și rapid.

Venirea verii ne îndeamnă la visat, la dorința de a schimba totul în jurul nostru, astfel încât totul să rezoneze cu starea noastră de fericire și bună dispoziție. Pentru ca a ta casă să înflorească, să te facă să zâmbească toată ziua, fără stres și deranj, și, în plus, pentru a simți bucuria unui decor realizat chiar de tine, optează pentru faianță 3 D și dă viață viselor tale!

 Decorul cel visat cu faianță autoadeviză e ușor de creat

1. Bucătărie modern decorată, pentru o casă minunată

Cine nu își dorește o bucătărie decorată cu stil, modernă, care să te facă să te simți ca la hotel? Nu e nevoie să fii o vedetă ca să-ți permiți o bucătărie superbă. Alege Faianţă autoadezivă 3D mozaic negru intercalat, un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, și tranformă-ți simplu și rapid bucătăria în una modernă, cu stil decorată.

Faianță Autoadezivă Mozaic Sticlă Negru

În funcție de ceea ce îți dorești, alege modelul preferat din cele peste 40 de modele disponibile și pregătește-te pentru un nou decor în bucătăria ta! În plus, faianța autoadezivă 3D este ușor de întreținut și de spălat, dar și de aplicat, putând fi aplicată chiar de tine. Doar dezlipești și aplici, cât ai spune Folina decorul mult visat l-ai și creat.

2. Un plus de stil în baie, oaza ta de relaxare

Ce poate fi mai relaxant după o zi grea dacă nu o baie revigorantă, care să te elibereze de griji, făcându-te parcă să reînflorești?! Optează pentru Faianţă autoadezivă mozaic gri intercalat Random brick și redecorează-ți baia fără a scoate vechile plăci de faianță, aceasta putând fi aplicată direct peste plăcile de faianță existente. E ușor să ai parte de clipe de relaxare, într-un decor care te îndeamnă la visat.

Faianță Autoadezivă Mozaic Intercalat Gri

3. Comoditate și rezultate, faianța 3D rezistă la căldură și umiditate

Datorită compoziției sale, faianța autoadezivă 3D de la Folina este rezistentă la umiditate şi căldură, pentru ca tu să te bucuri din plin de un decor calitativ și plăcut ochiului, realizat chiar de tine, într-un timp record. Dacă îți dorești o pată de culoare sau un decor care te-a impresionat, alege modelul preferat și pregătește-te de decorat.

Compoziție Plăci Faianță 3D Folina

Iar pentru a -ți oferi o sursă de inspirație, dar și de motivație, să te hotărâști chiar mâine să-ți comanzi faianță autoadezivă 3D preferată, Folina ți-a pregătit un filmuleț care să te ajute să te decizi asupra modelului și să ai rezultate pe măsură. Cu Folina. totul e ușor!

 

Avantajele faianței autoadezive 3D:

  •   instalare rapidă – doar dezlipeşti şi aplici
  •   se poate aplica peste faianța veche sau pe perete
  •   fără praf şi mizerie în casă
  •   fără adezivi, fără unelte speciale, fără muncitori
  •   rezistente la umiditate şi căldură
  •   efect spectaculos
  •   ideale pentru proiecte DIY și pentru cei pasionați de bricolaj
  •   peste 40 modele disponibile, din care să alegi decorul preferat
3,63 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit