Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Vara se poartă romantismul! Felinare și lumânări decorative pentru serile de vară

1592
SHARE
5.00

Se spune că vara se nasc cele mai frumoase povești de dragoste, presărate cu momente romantice în aer liber, la lumina lumânărilor.

Iar cum Folina vrea să te pregătească ca la carte pentru astfel de momente, astfel încât să-ți impresionezi jumătatea și să o cucerești iremediabil, îți propune câteva idei creative pentru a-ți decora terasa sau, de ce nu, balconul, cu lumânări decorative și felinare de efect.

Romantismul plutește în aer cu lumânările decorative și felinarele de la Folina

1. Set 3 lumânări decorative LED şi control telecomandă Flora

Pentru serile romantice de vară, petrecute alături de persoana iubită sau de cei dragi, un Set 3 lumânări decorative LED şi control telecomandă Flora este peeeerfect. Lumânările decorative LED, cu un uşor efect de flash, ce imită lumina plăcută a candelelor, vor crea o atmosferă deosebită, dar și relaxantă, fără ca măcar să fie nevoie să te deplasezi pentru a le aprinde, ele putând fi controlate cu telecomanda. Astfel, poți pregăti o surpriză celor prezenți: „magia” de a aprinde lumânările la comanda ta și de a schimba culorile după placul inimii. Shhht, secretul rămâne între noi.

Set Lumanari Decorative cu Led Control Telecomanda

2. Lumânări decorative cu iz de mare

Serile pe malul mării sunt cele mai liniștitoare și pline de momente frumoase, de aceea optează pentru o Lumânare decorativă LED Plajă  sau pentru o Lumânare decorativă LED Scoici bej și adu farmecului unei nopți de vară pe plajă chiar în casa ta. Lumina caldă și plăcută a lumânării îți va aminti de apusul de soare, iar atmosfera pe care o vei crea cu ajutorul ei va fi atât de relaxantă și plăcută încât vei avea impresia că te-ai teleportat acolo, pe plaja preferată.

Lumanare Decorativa Led Scoici

3. Magia unei nopți de vară, la lumina felinarelor

Dacă îți dorești o atmosferă mai elegantă, autentică, care să impresioneze, felinarele au efectul de o crea simplu și rapid. Alege un Felinar lumânare Crengi cu un design deosebit, care te poartă cu gândul la o pădure fermecată, și adu în casa ta magia unei nopți de vară, petrecută pe tărâmul copacilor. Închide luminile, aprinde felinarele și vei avea o atmosferă de vis, cu adevărat romantică.

Felinar Lumanare Model Crengi

Atât de multe gusturi și dorințe, atât de multe modele de lumânări decorative și felinare de la Folina. Intră pe folina.ro, alege modelul preferat, comandă produsele la tine acasă și pregătește momente de neuitat, pentru o vară de poveste. Cu Folina, totul e ușor!

Pentru mai multe modele de lumânări decorative și felinare, intră pe: www.folina.ro/decoratiuni/lumanari-si-becuri-decorative

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit