Contul Meu    Coș Produse
 • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear

Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear
Răzuitor metalic universal, Folina, accesoriu pentru curățarea suprafețelor, răzuitor cu lamă metalică
Lavetă microfibră, Folina, accesoriu pentru curățarea suprafețelor, lavetă set 3 bucăţi
Racletă Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam
Racletă Blue Max, Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam
Distribuie pe Facebook

Geamul se poate sparge uşor în mod accidental, în timpul unor intemperii sau în timpul ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: 8152
brand Hanita Coatings
Livrare în 2-3 zile
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.
Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear
Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear
000 Lei Metrul liniar
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.

DESCRIERE

Geamul se poate sparge uşor în mod accidental, în timpul unor intemperii sau în timpul încercării pătrunderii prin efracţie. Spargerea geamului poate cauza răni şi pagube materiale. Acest risc este redus dacă pe geam sau alte suprafeţe din sticlă ( mobilier, partiţii, uşi, vitrine ) este aplicată folie de securitate. Folia este fabricată din poliester gros, 200 microni, care oferă o protecţie eficientă. Folia de securitate este autoadezivă, în cazul în care geamul se sparge cioburile rămân lipite de folie. Este recomandată prinderea foliei sub baghetele geamului. Astfel, în cazul spargerii geamului, sticla nu va cădea şi astfel se întârzie pătrunderea în interior. Folia este transparentă şi nu modifică vizibilitatea sau aspectul geamului. Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear: reduce riscul intrării prin efracție și al rănirii cauzate de spargerea sticlei - cioburile rămân prinse de folie. Folia 8 Mil are o grosime de 200 microni. Este o folie autoadeziva din PVC transparent. Nu schimbă aspectul geamului sau vizibilitatea. Este recomandată pentru spaţii publice - spaţii comerciale, vitrine, partiţii sticlă, dar şi pentru locuinţe private. Folia antiefracție filtrează până la 95% din razele UV, asigurând astfel o protecție optimă împotriva acestor raze dăunătoare. Folia de geam antiefracție este transparentă și nu schimbă aspectul sau vizibilitatea suprafeței din sticlă pe care este aplicată: fereastră, vitrină, masa din sticlă, fereastră, ușă din sticlă. Rola are o latime de 1.52 metri. Se vinde la metru liniar. Folia antiefracție Hanita 8 Mil Clear are agrement tehnic eliberat de I.C.E.C.O.N. Asigură o protecție la impact corespunzător clasei 1B1 conform EN12600. Avantaje aplicare folie securitate geam: împiedică răspândirea cioburilor şi împiedică rănirea oferă protecţie UV - respinge 93% din razele UV nu schimbă vizibilitatea ideală pentru locuinţe private dar şi spaţii publice se aplică uşor cu apă şi folosind o racletă se aplică la interior durată de viaţă - 7 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ). lăţime mare de rolă - 152 cm  

Vezi mai mult

Geamul se poate sparge uşor în mod accidental, în timpul unor intemperii sau în timpul încercării pătrunderii prin efracţie. Spargerea geamului poate cauza răni şi pagube materiale. Acest risc este redus dacă pe geam sau alte suprafeţe din sticlă ( mobilier, partiţii, uşi, vitrine ) este aplicată folie de securitate.
Folia este fabricată din poliester gros, 200 microni, care oferă o protecţie eficientă. Folia de securitate este autoadezivă, în cazul în care geamul se sparge cioburile rămân lipite de folie. Este recomandată prinderea foliei sub baghetele geamului. Astfel, în cazul spargerii geamului, sticla nu va cădea şi astfel se întârzie pătrunderea în interior.
Folia este transparentă şi nu modifică vizibilitatea sau aspectul geamului.

Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear: reduce riscul intrării prin efracție și al rănirii cauzate de spargerea sticlei - cioburile rămân prinse de folie.

Folia 8 Mil are o grosime de 200 microni. Este o folie autoadeziva din PVC transparent. Nu schimbă aspectul geamului sau vizibilitatea. Este recomandată pentru spaţii publice - spaţii comerciale, vitrine, partiţii sticlă, dar şi pentru locuinţe private.

Folia antiefracție filtrează până la 95% din razele UV, asigurând astfel o protecție optimă împotriva acestor raze dăunătoare. Folia de geam antiefracție este transparentă și nu schimbă aspectul sau vizibilitatea suprafeței din sticlă pe care este aplicată: fereastră, vitrină, masa din sticlă, fereastră, ușă din sticlă.
Rola are o latime de 1.52 metri. Se vinde la metru liniar.

Folia antiefracție Hanita 8 Mil Clear are agrement tehnic eliberat de I.C.E.C.O.N. Asigură o protecție la impact corespunzător clasei 1B1 conform EN12600.

Avantaje aplicare folie securitate geam:

 • împiedică răspândirea cioburilor şi împiedică rănirea
 • oferă protecţie UV - respinge 93% din razele UV
 • nu schimbă vizibilitatea
 • ideală pentru locuinţe private dar şi spaţii publice
 • se aplică uşor cu apă şi folosind o racletă
 • se aplică la interior
 • durată de viaţă - 7 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului
 • întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale
 • se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ).
 • lăţime mare de rolă - 152 cm
   
În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

APLICARE UȘOARĂ

Instrucțiuni de folosire
Descarcă

SPECIFICAȚII TEHNICE

Proprietăți optice și solare ale foliei antiefracție Hanita 8 Mil Clear:

Lumină vizibilă transmisă VLT - 84%
Lumină vizibilă reflectată VLR - 10%
Respingerea radiațiilor UV - 93%
Energia solară total reflectată - 10%
Energia solară total transmisă - 76%
Energia solară total absorbită - 14%
Enegie solară total respinsă - 20%
Coeficient de umbrire - 0.92
Grosime folie - 204 microni

Folia antiefracție Hanita 8 Mil Clear are agrement tehnic eliberat de I.C.E.C.O.N. Asigură o protecție la impact corespunzător clasei 1B1 conform EN12600.

Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Acordă o notă și spune-ți părerea
Scrie un Review

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Produse cu prețuri similare din categorie
Obține mai mult

CUM MĂSOR?

Foliile de geam sunt disponibile la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale geamului. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei din sticlă, din cheder în cheder ( garnitura neagră de lângă tâmplărie ). Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare.

Dacă ai mai multe geamuri sau o uşă cu mai multe ochiuri din sticlă, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material.  Nu facem debitări. 

 

Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear
Folie antiefracție Hanita 8 Mil Clear
000 Lei

Accesorii pentru o aplicare mai usoara:

Răzuitor metalic universal, Folina, accesoriu pentru curățarea suprafețelor, răzuitor cu lamă metalică
Lavetă microfibră, Folina, accesoriu pentru curățarea suprafețelor, lavetă set 3 bucăţi
Racletă Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam
Racletă Blue Max, Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam