Contul Meu    Coș Produse
 • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Folie dublu adezivă transparentă MountFilm
Accesorii montaj:
Distribuie pe Facebook

Folie dublu adezivă transparentă MountFilm

0.00 (0 Review-uri)
COD PRODUS: DK4

Folia ASLAN DK4 este o folie dublu adezivă transparentă, ideală pentru crearea obiectelor handmade. Este recomandată şi pentru decorarea suprafeţelor din sticlă, prin îmbinarea elementelor colorate cu cele transparente. Folia dublu adezivă are liner pe ambele parţi: liner de

brand Aslan
Livrare în 48 ore
Aplicare ușoară
Calitate germană

Dimensiuni: 1.02 x 0.95 m

PRODUS: ÎN CURÂND
4900 Lei Rola
Solicită o ofertă!
Confirm că am peste 18 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
Instrucțiuni de folosire
Descarcă

Folia ASLAN DK4 este o folie dublu adezivă transparentă, ideală pentru crearea obiectelor handmade. Este recomandată şi pentru decorarea suprafeţelor din sticlă, prin îmbinarea elementelor colorate cu cele transparente.
Folia dublu adezivă are liner pe ambele parţi: liner de hârtie pe partea cu adeziv permanent; liner tip folie pe partea cu adeziv semipermanent. Adezivul are un PH neutru, caracteristică ce face posibilă utilizarea acestui autocolant şi pe suprafeţe din hârtie sau carton: hărţi, postere, printuri.

Folia dublu-adezivă este recomandată şi pentru realizarea diferitor obiecte handmade, cum ar fi lipirea unor materiale pe anumite suprafeţe. De exemplu, se poate cola o cutie cu material textil sau sfoară pe o sticlă.

Folia autoadezivă transparentă este disponibilă la rolă cu lăţime de 1 metru şi se vinde la metru liniar.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

Folie dublu adezivă Aslan DK4
Material - PVC
Grosime - 80 microni
Adeziv acrilic
Lăţime rolă - 1 metru x 95 cm

Autocolantul este disponibil la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale suprafeţei pe care doreşti să o colezi. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei respective. Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare. Dacă se doreşte şi colarea canturilor, in funcţie de grosimea acestora, se calculează mai mulţi centimetri.

Dacă ai mai multe suprafeţe, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material. Nu facem debitări. 

Ai întrebări despre acest produs?
Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
ALȚI CLIENȚI AU VIZUALIZAT ȘI ...Rating 0.00/5
0.00 (0 Review-uri)
 • 5 stele
 • 0
 • 4 stele
 • 0
 • 3 stele
 • 0
 • 2 stele
 • 0
 • 1 stea
 • 0


SCRIE UN REVIEW

Trebuie să te autentifici pentru a trimite un review! Intră în cont