Contul Meu    Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Kit curăţare adeziv

Kit curăţare adeziv
Distribuie pe Facebook

Kit de accesorii util pentru curăţarea adezivului rămas pe geam după scoaterea foliilor de ...

DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: KIT3
brand Folina
Livrare în 2-3 zile
Aplicare ușoară
9900 Lei Setul

DESCRIERE

Kit de accesorii util pentru curăţarea adezivului rămas pe geam după scoaterea foliilor de sablare, solare sau de securitate. Pachetul conţine: soluţie de curăţat adeziv Spray Citro Power 500 ml, un răzuitor metalic şi o lavetă microfibră ( 35x75 cm ). Soluţia de curăţat  Citro Power este un concentrat special de calitate superioară, pe bază de substanţe active naturale din ulei de portocală şi lămâie. Se utilizează pentru îndepărtarea eficientă a resturilor de adezivi, vopsele, grăsimi, uleiuri, ceară, murdărie pe bază de răşini. Îndepărtează eficient resturile de gumă de mestecat, urme de cerneală, pix sau creion. Se foloseşte pe toate suprafeţele rezistente la apă, ce suportă spălarea: sticlă, plastic, ceramică, metal, lemn, dar şi pe textile, covoare, mobilă capitonată. Soluţia se aplică pe suprafaţa ce trebuie curăţată, se lasă câteva minute să acţioneze şi se freacă cu o lavetă.   Soluţie de curăţat adeziv Spray Citro Power Cantitate soluţie - 500 ml

Vezi mai mult

Kit de accesorii util pentru curăţarea adezivului rămas pe geam după scoaterea foliilor de sablare, solare sau de securitate. Pachetul conţine: soluţie de curăţat adeziv Spray Citro Power 500 ml, un răzuitor metalic şi o lavetă microfibră ( 35x75 cm ).

Soluţia de curăţat  Citro Power este un concentrat special de calitate superioară, pe bază de substanţe active naturale din ulei de portocală şi lămâie.

Se utilizează pentru îndepărtarea eficientă a resturilor de adezivi, vopsele, grăsimi, uleiuri, ceară, murdărie pe bază de răşini. Îndepărtează eficient resturile de gumă de mestecat, urme de cerneală, pix sau creion.

Se foloseşte pe toate suprafeţele rezistente la apă, ce suportă spălarea: sticlă, plastic, ceramică, metal, lemn, dar şi pe textile, covoare, mobilă capitonată. Soluţia se aplică pe suprafaţa ce trebuie curăţată, se lasă câteva minute să acţioneze şi se freacă cu o lavetă.
 

Soluţie de curăţat adeziv Spray Citro Power
Cantitate soluţie - 500 ml
În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.
Se cumpără împreună cu
Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Acordă o notă și spune-ți părerea
Scrie un Review

AI ÎNTREBĂRI DESPRE ACEST PRODUS?

Confirm că am peste 16 ani
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare
DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing
Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Kit curăţare adeziv
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Kit curăţare adeziv
Kit curăţare adeziv
9900 Lei