Contul Meu    Coș Produse

Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm

Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
Distribuie pe Facebook

Plăcuţă adresă 3D, Folina, cu scris în relief, din sticlă acrilică, 30 x 40 cm Plăcuța ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: PP3040
brand Folina
Livrare în 2-3 zile
Aplicare ușoară
Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
9900 Lei Bucata

DESCRIERE

Plăcuţă adresă 3D, Folina, cu scris în relief, din sticlă acrilică, 30 x 40 cm Plăcuța este realizată din sticlă acrilică de cea mai bună calitate având o grosime totală de 6 mm (3 mm acrilul suport şi 3 mm grosimea literelor). Materialul este foarte rezistent la radiaţii UV şi la condiţii meteorologice diverse. Plăcuţa este prevăzută cu distanţiere din oţel inoxidabil pentru a facilita ataşarea pe perete şi pentru a da un aspect elegant. Dimensiunile plăcuţei sunt 30 x 40 cm. Aplicare Plăcuţă adresă 3D, Folina, cu scris în relief, din sticlă acrilică, 30 x 40 cm Plăcuţa adresă din plexiglas se aplică pe perete folosind holşuruburi (nu sunt incluse). Acestea se achiziţionează separt în funcţie de tipul suprafeţei pe care se aplică plăcuţa. Aceste plăcuţe se execută la comandă cu datele furnizate de client. Textul dorit format din numele şi numărul străzii se completează în formularul de comandă la rubrica observaţii. Se pot adăuga şi alte texte precum numele companiei şi/sau al familiei, această operaţiune generând costuri suplimentare (se modifică dimensiunile plăcuţei). Se pot executa la comandă şi plăcuţe la dimensiunile cerute de client. Preţul acestora variază, în funcţie de suprafaţă şi numărul de cuvinte solicitate. Pentru text sunt disponibile culorile: negru, alb, roşu, portocaliu.

Vezi mai mult

Plăcuţă adresă 3D, Folina, cu scris în relief, din sticlă acrilică, 30 x 40 cm

Plăcuța este realizată din sticlă acrilică de cea mai bună calitate având o grosime totală de 6 mm (3 mm acrilul suport şi 3 mm grosimea literelor). Materialul este foarte rezistent la radiaţii UV şi la condiţii meteorologice diverse. Plăcuţa este prevăzută cu distanţiere din oţel inoxidabil pentru a facilita ataşarea pe perete şi pentru a da un aspect elegant. Dimensiunile plăcuţei sunt 30 x 40 cm.

Aplicare Plăcuţă adresă 3D, Folina, cu scris în relief, din sticlă acrilică, 30 x 40 cm

Plăcuţa adresă din plexiglas se aplică pe perete folosind holşuruburi (nu sunt incluse). Acestea se achiziţionează separt în funcţie de tipul suprafeţei pe care se aplică plăcuţa.

Aceste plăcuţe se execută la comandă cu datele furnizate de client. Textul dorit format din numele şi numărul străzii se completează în formularul de comandă la rubrica observaţii. Se pot adăuga şi alte texte precum numele companiei şi/sau al familiei, această operaţiune generând costuri suplimentare (se modifică dimensiunile plăcuţei). Se pot executa la comandă şi plăcuţe la dimensiunile cerute de client. Preţul acestora variază, în funcţie de suprafaţă şi numărul de cuvinte solicitate. Pentru text sunt disponibile culorile: negru, alb, roşu, portocaliu.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Material - plexiglas
Dimensiuni - 30 x 40 cm
Colţuri rotunjite

SPECIFICAȚII

Material - plexiglas
Dimensiuni - 30 x 40 cm
Colţuri rotunjite

Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Acordă o notă și spune-ți părerea
Scrie un Review

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
Plăcuţă adresă 3D 30x40 cm
9900 Lei