Transport gratuit peste 350 lei

Folina aduce primăvara în camera copiilor cu noua colecție de tapet marca PS Internațional

1678
SHARE
5.00

Primăvara vine cu idei creative pentru un nou decor în camera copiilor: curcubeu de zâmbete și fericire, o camera desprinsă din povești, care capătă viață cu noile modele de tapet de la PS Internațional.

PS Internaţional este un producător german de tapet, care se remarcă datorită produselor de calitate și diversității de modele ce se pliază perfect atât pe trendurile din design, cât și pe gusturile celor mici și celor mari. Noua colecție marca PS Internațional este o colecție colorată, veselă, cu modele potrivite pentru amenajarea spațiilor destinate copiilor:

  • Dormitor
  • Grădiniţe, şcoli, after-school
  • Spaţii de joacă, spaţii pentru petreceri

În funcție de personalitatea piticului tău, de gusturile și pasiunile sale, poți alege modelul preferat dintr-o diversitate de modele propuse sau să creezi un decor inovativ împreună cu el, îmbinând mai multe modele de tapet, pentru a avea o cameră cu adevărat unică. Pentru a-ți fi și mai ușor, Folina ți-a pregătit idei de decor primăvăratic pentru o cameră unde cromatica culorilor, armonia și veselia se îmbină perfect.

Idei creative pentru decoruri primăvăratice inovative

1.Tapet cu baloane colorate, să ai zile minunate

Toți copiii adoră baloanele colorate în fel și chip, care parcă doar privindu-le te invită la joacă, te îndeamnă să zâmbești și să-ți lași imaginația să zboare odată cu zborul lor dansant. Tapetul alb cu baloane verzi DieMaus este ideal pentru camera unui pui de om căruia vrei să-i insufli gânduri pozitive, veselie și bună dispoziție. Cel mic doar privindu-le va simți că are o cameră ca-n povești, somnul îi va fi mult mai liniștit, iar zilele vor fi presărate cu zâmbete.

Tapet Alb cu Baloane Verzi Diemaus

2. Tapet cu cifre zburătoare, să-nvățăm e o încântare

Învățatul poate fi o joacă antrenantă atunci când aplici pe pereții din camera copilului tău Tapet alb cu cifre colorate DieMaus, care este ideal și pentru amenajarea grădiniţelor şi a spaţiilor afterschool sau office moderne. Micuțul va învăța cu plăcere să numere, iar coloristica cifrelor va reda un decor minunat, jucăuș, în concordanță cu personalitatea sa.

Tapet Alb Cifre Colorare Die Maus

3. Tapet cu litere curcubeu, să citim nu este greu

Învățarea primelor cuvinte rostite de copil este un moment memorabil pentru fiecare părinte. Aplică pe pereții din camera piticului tău Tapet bleumarin cu litere colorate DieMaus și îndeamnă-l de mic să iubească literele, să-i devină prietene și să creeze cu ajutorul lor primele cuvinte. Designul plăcut va fi îndrăgit de al tău pui de om, iar camera sa va fi una de care își va aminti cu drag peste ani și ani.

Tapet Bleumarin cu Litere Colorare DieMaus

Materialul tuturor modelelor de tapet este lavabil, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji pentru „operele de artă” ale celui mic de pe pereți, căci pot fi șterse oricând cu o lavetă umedă. De asemenea, acesta este rezistent la acţiunea razelor solare, culorile rămânând odată cu trecerea timpului la fel de frumoase.

Cu Folina, e ușor spațiul copilului să-l decorezi și un mediu propice pentru învățat să-i creezi. Alege modelul de tapet care i se potrivește și adu primăvara în camera sa, simplu și rapid.

Pentru mai multe modele de tapet pentru copii marca PS Internațional, intră pe: www.folina.ro/tapet/tapet-copii

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit