Contul Meu    Coș Produse
 • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Folie protecție solară reflexivă, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm

Folie protecție solară reflexivă, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm
Set 4 accesorii aplicare folie geam
Racletă Blue Max, Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam
Set raclete aplicare folie, Folina, set accesorii pentru aplicare folie și autocolant
Distribuie pe Facebook

Folie protecție solară pentru geam, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm Soarele este destul de ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: RPBZ10
brand NANOFilm
Livrare în 2-3 zile
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.
Folie protecție solară reflexivă, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm
Folie protecție solară reflexivă, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm
7900 Lei Metrul liniar
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.

DESCRIERE

Folie protecție solară pentru geam, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm Soarele este destul de neplăcut vara, când în casă sunt temperaturi ridicate ce creează disconfort. Strălucirea soarelui poate fi orbitoare şi deranjantă îngreunând privitul la televizor sau monitoare, iar obiectele direct expuse razelor UV se decolorează. Aplicând folie de protecţie solară pe geamuri poţi controla aceste efecte neplăcute. În plus, pe termen lung, faci economie de bani şi energie pentru ca aparatul de aer condiţionat va fi mai eficient. Avantaje Folie protecție solară pentru geam, Bronz 10 interior, lățime 152 cm reduce temperatura din cameră reduce strălucirea luminii solare împiedică decolorarea obiectelor vă protejează familia de nocivele raze UV reduce costurile cu energia prin efectul de oglindă, asigură intimitate pe timpul zilei durată de viaţa - 7-10 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ). lăţime mare de rolă - 152 cm Folia de protecție solară Bronz 10 Interior este o folie colorată, ideală pentru clădirile unde se dorește o schimbare în estetica geamurilor. Acest model este potrivit pentru tâmplăria maro, wenge. Folia dă o tentă bronz la exterior, iar la interior are un aspect argintiu cu efect de oglindă. Asigură o foarte bună protecţie UV respingând 99% din aceste raze nocive pentru corpul uman şi pentru obiectele direct expuse. Folia de protecţie solară de culoare maro opreşte pătrunderea luminii solare într-un procent de 90% - este o folie care întunecă şi opreşte foarte mult din strălucirea solară. Este ideală pentru acele spaţii cu suprafeţe vitrate mari şi foarte mari, direct expuse soarelui. Aplicare Folie protecție solară pentru geam, Bronz 10 interior, lățime 152 cm Folia este recomandată pentru geamuri cu un singur strat de sticlă. Nu este recomandată pentru geamuri duble, Low-e, cu sticlă colorată/călită. Folia este disponibilă la rolă cu lăţime de 152 cm şi se vinde la metru liniar.

Vezi mai mult

Folie protecție solară pentru geam, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm

Soarele este destul de neplăcut vara, când în casă sunt temperaturi ridicate ce creează disconfort. Strălucirea soarelui poate fi orbitoare şi deranjantă îngreunând privitul la televizor sau monitoare, iar obiectele direct expuse razelor UV se decolorează. Aplicând folie de protecţie solară pe geamuri poţi controla aceste efecte neplăcute. În plus, pe termen lung, faci economie de bani şi energie pentru ca aparatul de aer condiţionat va fi mai eficient.

Avantaje Folie protecție solară pentru geam, Bronz 10 interior, lățime 152 cm

 • reduce temperatura din cameră
 • reduce strălucirea luminii solare
 • împiedică decolorarea obiectelor
 • vă protejează familia de nocivele raze UV
 • reduce costurile cu energia
 • prin efectul de oglindă, asigură intimitate pe timpul zilei
 • durată de viaţa - 7-10 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului
 • întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale
 • se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ).
 • lăţime mare de rolă - 152 cm

Folia de protecție solară Bronz 10 Interior este o folie colorată, ideală pentru clădirile unde se dorește o schimbare în estetica geamurilor. Acest model este potrivit pentru tâmplăria maro, wenge. Folia dă o tentă bronz la exterior, iar la interior are un aspect argintiu cu efect de oglindă.

Asigură o foarte bună protecţie UV respingând 99% din aceste raze nocive pentru corpul uman şi pentru obiectele direct expuse.
Folia de protecţie solară de culoare maro opreşte pătrunderea luminii solare într-un procent de 90% - este o folie care întunecă şi opreşte foarte mult din strălucirea solară. Este ideală pentru acele spaţii cu suprafeţe vitrate mari şi foarte mari, direct expuse soarelui.

Aplicare Folie protecție solară pentru geam, Bronz 10 interior, lățime 152 cm

Folia este recomandată pentru geamuri cu un singur strat de sticlă. Nu este recomandată pentru geamuri duble, Low-e, cu sticlă colorată/călită.
Folia este disponibilă la rolă cu lăţime de 152 cm şi se vinde la metru liniar.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.

APLICARE UȘOARĂ

Instrucțiuni de folosire
Descarcă

SPECIFICAȚII TEHNICE

Folie protecţie solară Bronz cu aplicare la interior
Folie autoadezivă pentru geamuri
Energia solară totală respinsă - 75%
Protecție UV - 99%
Lumină vizibilă transmisă - 10%
Reflexia luminii - 47% 
Reflexia energiei solare - 34%
Absorbția energiei solare - 42%
Transmisia energiei solare - 12%
Reducerea strălucirii solare - 90%
U-value - 0.78
Coeficient de umbrire - 0.25
Material - PET
Grosime - 40 microni
Aplicare - la interior
Culoare - bronz la exterior, argintie la interior
Lăţime rolă - 152 cm

Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Acordă o notă și spune-ți părerea
Scrie un Review

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Produse cu prețuri similare din categorie
Obține mai mult

CUM MĂSOR?

Foliile de geam sunt disponibile la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale geamului. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei din sticlă, din cheder în cheder ( garnitura neagră de lângă tâmplărie ). Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare.

Dacă ai mai multe geamuri sau o uşă cu mai multe ochiuri din sticlă, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material.  Nu facem debitări. 

 

Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Folie protecție solară reflexivă, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Folie protecție solară reflexivă, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm
Folie protecție solară reflexivă, Bronz 10 Interior, lățime 152 cm
7900 Lei

Accesorii pentru o aplicare mai usoara:

Set 4 accesorii aplicare folie geam
Racletă Blue Max, Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam
Set raclete aplicare folie, Folina, set accesorii pentru aplicare folie și autocolant