Transport gratuit peste 350 lei

Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime

folie-protectie-solara-fumurie-interior-9872
folie-geam-fumurie-7250
folie-geam-fumurie-20-3440
folie-protectie-solara-fumurie-interior-9872
folie-geam-fumurie-7250
folie-geam-fumurie-20-3440
Accesorii
Set 4 accesorii aplicare folie geam
Racletă Blue Max, Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam
Racletă cauciuc pentru aplicare folie geam, Folina RCA16
Set raclete aplicare folie si autocolant, Folina SEC5
Distribuie pe Facebook

Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime Soarele este destul de neplăcut ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: NT20015FO
brand NANOFilm
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.
Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime
Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime
7500 Lei Metrul liniar
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.

DESCRIERE

Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime Soarele este destul de neplăcut vara, când în casă sunt temperaturi ridicate ce creează disconfort. Strălucirea soarelui poate fi orbitoare şi deranjantă îngreunând privitul la televizor sau monitoare, iar obiectele direct expuse razelor UV se decolorează. Aplicând folie de protecţie solară pe geamuri poţi controla aceste efecte neplăcute. În plus, pe termen lung, faci economie de bani şi energie pentru ca aparatul de aer condiţionat va fi mai eficient. Avantajele aplicării foliei de protecţie solare fumurii pe geam: reduce temperatura din cameră reduce strălucirea luminii solare împiedică decolorarea obiectelor vă protejează familia de nocivele raze UV reduce costurile cu energia durată de viaţa - 7-10 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ). lăţime mare de rolă - 152 cm Folie protecție solară Fumurie 20 Interior - este o folie ne-reflexivă, fără efect de oglindă, oferă protecție împotriva căldurii, respinge 99% din razele UV și reduce strălucirea solară. Folia fumurie pentru geamuri oprește pătrunderea luminii naturale în procent de 80%. Recomandări aplicare folie fumurie Folia fumurie este o folie recomandată pentru aplicare la interior. Se poate aplica pe geam cu un singur strat de sticlă. Folia fumurie nu este recomandată pentru aplicare pe geam dublu sau cu mai multe straturi de sticlă. Nu este recomandată nici pentru aplicare pe suprafeţe din sticlă cu diferite tratamente: low-e, 4 season, reflexivă, călită etc. In aceste situaţii există riscul să apară fisuri dacă sticla se încălzeşte. Pe astfel de suprafeţe recomandăm doar aplicarea de folii la exterior ( acestea împiedică încălzirea sticlei ).

Vezi mai mult

Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime

Soarele este destul de neplăcut vara, când în casă sunt temperaturi ridicate ce creează disconfort. Strălucirea soarelui poate fi orbitoare şi deranjantă îngreunând privitul la televizor sau monitoare, iar obiectele direct expuse razelor UV se decolorează. Aplicând folie de protecţie solară pe geamuri poţi controla aceste efecte neplăcute. În plus, pe termen lung, faci economie de bani şi energie pentru ca aparatul de aer condiţionat va fi mai eficient.

Avantajele aplicării foliei de protecţie solare fumurii pe geam:

  • reduce temperatura din cameră
  • reduce strălucirea luminii solare
  • împiedică decolorarea obiectelor
  • vă protejează familia de nocivele raze UV
  • reduce costurile cu energia
  • durată de viaţa - 7-10 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului
  • întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale
  • se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ).
  • lăţime mare de rolă - 152 cm

Folie protecție solară Fumurie 20 Interior - este o folie ne-reflexivă, fără efect de oglindă, oferă protecție împotriva căldurii, respinge 99% din razele UV și reduce strălucirea solară. Folia fumurie pentru geamuri oprește pătrunderea luminii naturale în procent de 80%.

Recomandări aplicare folie fumurie

Folia fumurie este o folie recomandată pentru aplicare la interior. Se poate aplica pe geam cu un singur strat de sticlă.

Folia fumurie nu este recomandată pentru aplicare pe geam dublu sau cu mai multe straturi de sticlă. Nu este recomandată nici pentru aplicare pe suprafeţe din sticlă cu diferite tratamente: low-e, 4 season, reflexivă, călită etc. In aceste situaţii există riscul să apară fisuri dacă sticla se încălzeşte. Pe astfel de suprafeţe recomandăm doar aplicarea de folii la exterior ( acestea împiedică încălzirea sticlei ).

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.
Se cumpără împreună cu

APLICARE UȘOARĂ

Pentru montajul acestui produs este necesară utilizarea unei raclete. Folosirea unor improvizații precum card bancar, racleta auto, racleta curatare geam, rigla etc poate provoca deteriorarea materialul. Acestea pot zgâria sau rupe folia. Recomandam folosirea unei raclete speciale pentru aplicare folii sau a unor pachete care contin aceste raclete

Instrucțiuni de folosire
Descarcă

SPECIFICAȚII TEHNICE

Folie protecție solară Fumurie 20 Interior

Protecție UV - 99%
Transmiterea energiei solare - 32.70%
Absorbția energiei solare - 47.70%
Reflexia energiei solare - 19.60%
Energia solară totală respinsă - 553%

Transmiterea luminii vizibile - 20.10%
Absorbția luminii vizibile - 70%
Reflexia luminii vizibile - 9.9%

Valoarea U - 0.99
Valoare  G - 0.30

Coeficient de umbrire - 0.7%

Material - PET
Liner transparent
Grosime - 40 microni
Aplicare la interior

Lăţime rolă - 152 cm

SPECIFICAȚII

Sistem de prindere autoadeziv
Tema Abstract
Culoare Translucid
Material folie PET
Latime 152 cm
Lungime se selecteaza
Utilizat pentru Baie, Birou, Bucatarie, Camera copilului, Dormitor, Hol, Living, Sala de clasa, Sala de sport, Spatiu comercial
Proprietati Detasabil, Lavabil, Rezistent la apa, Rezistent la lumina
Suprafata aplicare Fereastra
Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 5.00/5
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Intră în e-mailul de comandă și acordă o notă produselor cumpărate pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori să facă o alegere la fel de bine documentată.

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Obține mai mult

CUM MĂSOR?

Foliile de geam sunt disponibile la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale geamului. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei din sticlă, din cheder în cheder ( garnitura neagră de lângă tâmplărie ). Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare.

Dacă ai mai multe geamuri sau o uşă cu mai multe ochiuri din sticlă, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material.  Nu facem debitări. 

 

Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime
Folie protecție solară Fumurie 20 Interior, 152 cm lăţime
7500 Lei

Accesorii pentru o aplicare mai usoara:

Set 4 accesorii aplicare folie geam
Racletă Blue Max, Folina, din cauciuc, pentru aplicare folie geam
Racletă cauciuc pentru aplicare folie geam, Folina RCA16
Set raclete aplicare folie si autocolant, Folina SEC5
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit