Transport gratuit peste 350 lei

Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, 152 cm lăţime

folie-protectie-solara-silver-15-interior-9732
silver-out-8194
folie-geam-oglinda-silver-out-2169
folie-protectie-solara-silver-15-interior-9732
silver-out-8194
folie-geam-oglinda-silver-out-2169
Distribuie pe Facebook

Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, la rolă cu lățime de 152 ...

DISPONIBILITATE: Produsul nu mai face parte din oferta noastră
COD PRODUS: SOut
brand NANOFilm
Vânzare la metru liniar
Aplicare ușoară

Alege dimensiunea dorită:

Lățime rolă:
1.52 m
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.
Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, 152 cm lăţime
Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, 152 cm lăţime
8900 Lei Metrul liniar
Lungime:
Selectează numărul de metri continuu.

DESCRIERE

Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, la rolă cu lățime de 152 cm Soarele este destul de neplăcut vara, când în casă sunt temperaturi ridicate ce creează disconfort. Strălucirea soarelui poate fi orbitoare şi deranjantă îngreunând privitul la televizor sau monitoare, iar obiectele direct expuse razelor UV se decolorează. Aplicând folie de protecţie solară pe geamuri poţi controla aceste efecte neplăcute. În plus, pe termen lung, faci economie de bani şi energie pentru ca aparatul de aer condiţionat va fi mai eficient. Avantaje Folie protecţie solară reflexivă, Silver Out, lățime 152 cm reduce temperatura din cameră reduce strălucirea luminii solare împiedică decolorarea obiectelor vă protejează familia de nocivele raze UV reduce costurile cu energia prin efectul de oglindă, asigură intimitate pe timpul zilei durată de viaţa - 7-10 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ). lăţime mare de rolă - 152 cm Folia de protecţie solară Silver Out este o folie care anulează geamul pentru că nu permite pătrunderea luminii naturale fiind ideală pentru acele spaţii în care se doreşte cât mai puţină lumină: spaţii depozitare, spaţii foarte expuse la soare. Datorită efectului de oglindă, oferă protecţie solară pentru că reflectă căldura. Folia reduce la minim cantitatea de lumină naturală ce pătrunde prin suprafaţa geamului. Folia este disponibilă la rolă cu lăţime de 1.52 metri şi se vinde la metru liniar.

Vezi mai mult

Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, la rolă cu lățime de 152 cm

Soarele este destul de neplăcut vara, când în casă sunt temperaturi ridicate ce creează disconfort. Strălucirea soarelui poate fi orbitoare şi deranjantă îngreunând privitul la televizor sau monitoare, iar obiectele direct expuse razelor UV se decolorează.

Aplicând folie de protecţie solară pe geamuri poţi controla aceste efecte neplăcute. În plus, pe termen lung, faci economie de bani şi energie pentru ca aparatul de aer condiţionat va fi mai eficient.

Avantaje Folie protecţie solară reflexivă, Silver Out, lățime 152 cm

  • reduce temperatura din cameră
  • reduce strălucirea luminii solare
  • împiedică decolorarea obiectelor
  • vă protejează familia de nocivele raze UV
  • reduce costurile cu energia
  • prin efectul de oglindă, asigură intimitate pe timpul zilei
  • durată de viaţa - 7-10 ani dacă este aplicată sub baghetele geamului
  • întreţinere uşoară - geamul se curăţă folosind soluţie obişnuită şi o lavetă moale
  • se poate scoate - folia nu afectează suprafaţa din sticlă. Este posibil să rămână urme de adeziv, dar acestea se curăţă folosind o soluţie de curăţat geamuri pe bază de alcool sau soluţia de la Foerch pe care o găsiţi pe site-ul nostru ( în categoria Accesorii ).
  • lăţime mare de rolă - 152 cm

Folia de protecţie solară Silver Out este o folie care anulează geamul pentru că nu permite pătrunderea luminii naturale fiind ideală pentru acele spaţii în care se doreşte cât mai puţină lumină: spaţii depozitare, spaţii foarte expuse la soare.

Datorită efectului de oglindă, oferă protecţie solară pentru că reflectă căldura. Folia reduce la minim cantitatea de lumină naturală ce pătrunde prin suprafaţa geamului.

Folia este disponibilă la rolă cu lăţime de 1.52 metri şi se vinde la metru liniar.

În funcție de setările ecranului dumneavoastră, pot exista mici diferențe de nuanțe între imaginile afișate și produsul real.
Se cumpără împreună cu

APLICARE UȘOARĂ

Pentru montajul acestui produs este necesară utilizarea unei raclete. Folosirea unor improvizații precum card bancar, racleta auto, racleta curatare geam, rigla etc poate provoca deteriorarea materialul. Acestea pot zgâria sau rupe folia. Recomandam folosirea unei raclete speciale pentru aplicare folii sau a unor pachete care contin aceste raclete

Instrucțiuni de folosire
Descarcă

SPECIFICAȚII TEHNICE

Folie de protecţie solară pentru suprafeţe din sticlă
Material - PET
Grosime - 50 microni
Culoare - argintiu, oglindă
Aplicare - la interior

Lumina vizibilă transmisă - 0 %
Lumina vizibilă reflectată - 88,3%
Protecţie IR (raze infraroşii) - 99,4%
Protecţie UV (ultraviolete) - 99%
Energia solară totală transmisă - 0.5%
Energia solară totală reflectată - 85,5%
Energia solară totală absorbită - 14%

Lăţime rolă - 1520 mm

SPECIFICAȚII

Sistem de prindere autoadeziv
Tema Abstract
Tip efect de oglinda
Culoare Argintiu
Material folie PET
Latime 152 cm
Lungime se selecteaza
Utilizat pentru Baie, Birou, Bucatarie, Camera copilului, Dormitor, Hol, Living, Sala de clasa, Sala de sport, Spatiu comercial
Proprietati Detasabil, Lavabil, Rezistent la apa, Rezistent la lumina
Suprafata aplicare Fereastra
Recomandări din aceeași categorie

REVIEW PRODUS


Rating 0.00/5
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai achiziționat produsul?
Intră în e-mailul de comandă și acordă o notă produselor cumpărate pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori să facă o alegere la fel de bine documentată.

INTREBĂRI SI RĂSPUNSURI DE LA CLIENȚI

Obține mai mult

CUM MĂSOR?

Foliile de geam sunt disponibile la role cu lăţimi diferite. Pentru a alege modelul potrivit, care să te ajute să acoperi suprafaţa dorită dintr-o singură bucată, fără îmbinări, trebuie să ştii dimensiunile exacte ale geamului. Folosind  o ruletă, trebuie să măsori lăţimea şi înălţimea suprafeţei din sticlă, din cheder în cheder ( garnitura neagră de lângă tâmplărie ). Pentru o aplicare uşoară recomandăm să adaugi la aceste dimensiuni 2-3 cm. Acest surplus va fi tăiat cu un cutter după aplicare.

Dacă ai mai multe geamuri sau o uşă cu mai multe ochiuri din sticlă, ne poţi trimite dimensiunile şi noi facem o încadrare pe rolă pentru a vedea necesarul de material.  Nu facem debitări. 

 

Produse promovate

LIVRARE ȘI RETUR

Pentru că la Folina totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine. Comanzi ușor, ajung ușor, decorezi ușor.

Când comanzi, alege una dintre opțiunile de livrare: prin curier sau ridicare din showroom. Livrarea în showroom se face gratuit.

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți returna produsele atât la sediul FOLINA DECOR S.R.L., cât și prin completarea cererii online.

Produsele sunt expediate către tine în ambalaje speciale, astfel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.

Ambalaje Folina
Istoricul tău de navigare
Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, 152 cm lăţime
 
 
 
 
 
Alți clienți au vizitat și
Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, 152 cm lăţime
Folie protecţie solară cu efect de oglindă, Silver Out, 152 cm lăţime
8900 Lei
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit