Transport gratuit peste 350 lei

An Nou, Decorațiuni noi! Descoperă noile colecții de tapet semnate Zambaiti Parati

2386
SHARE
5.00

Pentru a începe noul an într-o stare de bună dispoziție, ideală pentru a-ți pune în practică rezoluțiile, Folina ți-a pregătit noi colecții de tapet, menite să-ți transforme casa în una desprinsă parcă de pe coperta unei reviste.

Se știe că locul în care trăim contribuie semnificativ la starea noastră de spirit, astfel încât o casă care întruchipează idealurile noastre în materie de design interior emană pozitivism și energie, căldură și romantism, iar noi reușim să facem ceea ce ne propunem, devenim productivi și mulțumiți de realizările noastre.

Vremurile s-au schimbat, astfel încât astăzi putem schimba aspectul locuinței mult mai ușor, fără să mai fie nevoie de pete de var pe haine și pe parchet, timp pierdut fără rost și alte lucruri de care preferăm să ne lecuim. Astăzi tapetul reprezintă alegerea modernă prin care putem „îmbrăca” pereții cu eleganță și rafinament, simplu și rapid, iar rezultatul va fi unul cu mult peste așteptări.

Și cum Folina și-a propus să te cucerească chiar de la început de an, ți-a pregătit noi modele de tapet semnate Zambaite Parati, cel care reprezintă stilul italian în domeniul decorațiunilor interioare. Așa-i că te-am făcut curios? Iată ce colecții atrăgătoare îți propunem pentru anul 2019:

Noi colecții de tapet cu stil, care să-ți poarte noroc în 2019

1. Colecţia Romantic, pentru o amenajare în stil clasic și elegant

Dacă ești o persoană adepta clasicului și eleganței, dacă încăperile decorate în stil romantic te atrag, atunci optează pentru Tapet clasic model floral Romantic, superlavabil, ideal pentru living, dormitor sau hol. Cu modele florale în culoarea anului 2019, Living Coral, acesta va schimba total aspectul încăperii și te va cuceri de la prima vedere.

Tapet Clasic Romantic

2. Colecția Coca Cola – modernitate și jovialitate

O colecție care te va cuceri prin accentele moderne, care parcă generează energie și jovialitate. Dacă ești o persoană activă, atunci trebuie să descoperi aceste tapete. Optează pentru Tapet crem Zambaiti, un model superlavabil, rezistent și ușor de întreținut și nu vei mai avea pe cap grija pereților pătați. Uşor sidefat și cu un joc vizual interesant, acesta va lumina încăperea și îi va da un aer primitor și mereu proaspăt.

Tapet Colaj Floral Zambaiti

3. Colecția Metropolis – minimalism și eleganță

Dacă îți dorești un decor unitar, dar care să aducă armonie și eleganță în locuință, atunci alege un Tapet modern Metropolis, superlavabil, rezistent, care datorită elementelor geometrice combinate cu discrete inserţii argintii oferă un aspect elegant peretelui. Odată aplicat, vei avea impresia că ai pășit într-o altă încăpere, o reflexie a modernismului și minimalismului. 

Tapet Metropolis

Te așteptăm pe folina.ro, să descoperi întreaga colecție de tapete marca Zambaite Parati și nu numai. Alege modelul care te va cuceri de la prima privire și îndrăznește să-l lași să te cucerească și de la prima atingere. Cu siguranță vei fi mega încântat de alegerea făcută și vei începe cu dreptul alegerile făcute în noul an. Hai să te convingi! Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit