Transport gratuit peste 350 lei

Libertate de exprimare în amenajare cu NOILE colecții de tapet clasic și modern

1470
SHARE
5.00

Casa reprezintă micul nostru Univers, locul în care ne exprimăm vizual felul nostru de a fi, plăcerile, pasiunile, preferințele în modă și design.

Se spune că atunci când pășești în casa cuiva, îți poți da seama după stilul de decor ales ce fel de persoană este. Nimic mai adevărat, iar evoluția în design ne permite astăzi să ne construim designul interior care să ne reprezinte, fără costuri mari și timp pierdut fără rost.

Tapetul reprezintă soluția ideală prin care poți să-ți transformi locuința în cartea ta de vizită. Fie că ești o persoană adepta clasicului sau modernului, diversitatea de modele îți stă la dispoziție pentru a-l alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Iar cum modelele nu sunt parcă niciodată suficiente, Folina vine cu vești bune: 2colecții NOI de tapet care te vor cuceri de la prima vedere. Hai să le descoperi!

Clasic (Belvedere de la Marburg) sau Modern (Reflets de la Ugepa)? Tu ce alegi?

1. Tapet clasic Belvedere, pentru un stil clasic și elegant, mereu la modă

Clasicul e mereu la modă, iar noile modele de tapet clasic Belvedere de la Marburg ne confirmă încă o dată acest lucru. Optează pentru Tapet clasic Belvedere 30614 pentru a-i oferi casei tale o imagine aparte, desprinsă parcă din povești. Tapetul este lavabil, are un design clasic, elegant, în nuanţe de bej și roz, astfel încât este perfect pentru persoanele romantice, care iubesc eleganța și care își doresc o casă primitoare, cu o cromatică caldă. Ce spui, ți-ar plăcea să vezi viața în roz?

Tapet Belvedere 306614

2. Decorul „dulce” mult aduce: tapet modern maro Reflets, cu model 3D

Pentru persoanele care adoră ciocolata sau cafeaua și care își doresc un design modern al livingului, cu un decor 3D, modelul de Tapet modern maro Reflets este exact ceea ce au nevoie: un model îndrăzneț, într-o nuanță apetisantă de ciocolatiu, care aproape că-ți face poftă numai privindu-l. În plus, nuanța de maro va oferi senzația de profunzime și căldură, fiind ideal pentru persoanele comunicative, chibzuite, care însă lasă micile plăceri ale vieții să le însenineze zilele. De asemenea, este recomandat în camerele dedicate studiului, ciocolatiul fiind o culoare prietenoasă, relaxantă.

Tapet Modern Maro Reflets

3. Tapet modern verde Reflets, pentru un decor curajos, electrizant

Persoanelor curajoase, care iubesc schimbarea și decorurile inedite, colecția Reflets de la Ugepa li se va potrivi mănușă. Modele de tapet vor cuceri inima și privirea, astfel încât nu veți ști pe care să-l alegi. Tapetul modern verde Reflets L77811, cu model geometric verde şi accente aurii, va schimba radical aspectul încăperii unde este aplicat, încât vei avea impresia că ai greșit locuința. Nuanța superbă de verde va contribui la crearea unei atmosfere tinerești și nonconformiste, fiind ideală pentru sufletele tinere și veșnic tinere.

Tapet Modern Verde Reflets

Descoperă colecțiile complete de tapet Belvedere de la Marburg și  Reflets de la Ugepa și alege modelul de tapet cel mai potrivit să-ți ofere o casă aidoma ție, o reflexie a ceea ce ești, iubești, visezi, pentru că o casă este cea mai bună carte de vizită a unei persoane. Și nu uita, cu Folina, totul e ușor!

Pentru mai multe modele de tapet, intră pe: www.folina.ro/tapet

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit