TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665

Mânere mobilă – schimbă aspectul unui dulap cu mânere sau butoni cu un design deosebit

836
SHARE
5.00

Doreşti să schimbi aspectul unei piese de mobilier? Am inclus în oferta noastră cele mai moderne și fiabile mânere de mobilă, astfel cu Folina este ușor să găsești cele mai bune soluții pentru mobila casei tale.

Suntem cu toții de acord că micile detalii pot schimba o întreagă încăpere, dându-i un aer sofisticat, sau unul vintage, exact cum îți dorești. Din acest motiv, alege cu atenție mânerele de mobilă, pentru că ele nu au doar un rol funcțional în designul mobilierului, ci mai ales unul decorativ.

Manere mobila cupru - Noutati Folina
Manere mobila auriu mat - Noutati Folina

Doar schimbând mânerele mobilei din bucătărie sau din dormitor poți împrospăta rapid aspectul spațiului tău de locuit, fără a face eforturi foarte mari și într-un timp foarte scurt.

Tocmai de aceea, la Folina ai la dispoziție o gamă variată de mânere pentru mobila din bucătărie, dormitor, dar și pentru orice alt dulap din casă.

Manere mobila Negru - Noutati Folina
Produse din magazin

Pentru că ele vin în stiluri și modele diferite, va trebui mai întâi să ții cont de cum este decorat spațiul și de stilul dulapurilor pe care urmează să le montezi. Dacă ai un dulap alb sau gri, poți opta pentru accesorii în culori contrastante, un mâner negru fiind cea mai potrivită alegere.

Manere mobila sonoma - Noutati Folina

Pentru o mobilă închisă la culoare, nuc sau wenghe, poți opta pentru un mâner auriu care va da o notă de eleganță mobilierului.

Manere mobila auriu lucios - Noutati Folina

Dacă te interesează funcționalitatea lor, îți recomandăm mânerele drepte, care sunt practice și ușor de apucat cu mâna, și nu se zgârie la fel de ușor ca cele curbate.

Iar dacă mânerele nu sunt preferatele tale, butonii de mobilă de la Folina sigur îți vor bucura simțul estetic. Combină-le cu un autocolant pentru mobilă, într-o nuanţă modernă, iar aceste mânere îți vor schimba complet piesele de mobilier, și implicit casa.

Manere mobila sonoma butoni - Noutati Folina
5 (2 voturi)