TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Noi modele de stickere Disney pentru camera copiilor

1004
SHARE
5.00

Unele povești vin de la sine, în funcție de stimulii care ne înconjoară, iar cei mici în ultima perioadă sunt înconjurați de atât de multe lucruri noi și atrăgătoare. Designul camerei acestora poate contribui semnificativ la educație și creativitate.

Folina este aliatul tău atunci când vrei să-ți faci casa mai frumoasă, mai primitoare, când vrei să-ți impresionezi familia și prietenii cu abilitățile tale de mini designer. Și Folina mai știe cât de mult îți iubești familia și câte ai face pentru a le fi bine.

Stickere Disney de la Folina: secretul bunei dispoziții

Tocmai din acest motiv gospodina noastră a decis să aducă în magazinul ei stickere creative și jucăușe pentru camera copiilor, desigur, cu personaje recunoscute chiar și de noi, oamenii mari. Haideți să vedem modelele alese astăzi!

1. Stickere universale

Pentru micile maimuțici, care n-au deloooc stare, Folina s-a gândit că li se potrivește Stickere Regele Leu Relax – sunt imagini cu animalele junglei care se relaxează agățați de niște liane. Planşa conţine 3 stickere individuale, care se pot aplica pe perete, uşă sau mobilier. Imaginile se potrivesc fie camerei fetițelor, fie a băiețeilor.

stickere-camera-copii

2. Stickere pentru camera fetițelor

Stickere prinţesa Disney Belle pot fi alegerea isteață și super creativă pentru redecorarea camerei fetiței tale. Setul cuprinde imaginea prinţesei Belle, înconjurată de flori şi păsări – creează un decor în tonuri pastel pe peretele din cameră. Stickerele se aplică individual, astfel nici un perete nu va fi neglijat.

stickere-camera-fata-folina

3. Stickere pentru camera băieților

Ce s-ar putea potrivi într-o cameră de băiat dacă nu Stickere Supereroi Avengers? Adu supereroii Marvel în camera băiatului tău și fă-l să se simtă cel mai puternic... din camera sa. Fiecare sticker are o înălţime de aproximativ 30-35 cm și se poate aplica individual pe perete, uşă sau mobilă.

stickere-camera-baiat-folina

Ți-am pregătit și un video cu modelele noastre de stickere Disney:

Este important ca prichindeii noștri să aibă un spațiu al lor, iar când acesta este redecorat în funcție de plăcerile lor, cu siguranță starea de bine și energia, zâmbetele și cuvintele frumoase nu vor ezita să apară. Folina te ajută să stimulezi creativitatea puilor tăi de om, astfel toată lumea e fericită.

La final de articol, ca de obicei, găsești mai multe stickere pentru camera celor mici, nou aduse în magazinul Folinei. Iar de nimic nu ți-e pe plac, vezi aici zeci de alte modele: www.folina.ro/stickere/stickere-copii

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit