Transport gratuit peste 350 lei

Nou la Folina! Walltastic & Catalog Noutăți în fiecare lună

1749
SHARE
5.00

Iepurașul se apropie! E timpul să-i oferi copilului tău cel mai frumos cadou: decorarea camerei cu personajele favorite Disney! Noul brand Walltastic disponibil pe folina.ro îți oferă modele variate de stickere copii și fototapet copii cu personaje Disney, dar și modele de fototapet peisaj 3D cu care îți poți înfrumuseța orice încăpere. Află totul despre cele mai noi produse folina.ro în noua rubrică de blog: Catalog Noutăți de la Folina! Ediție nouă în fiecare lună

Copilul tău e înnebunit după personajele Disney și își dorește orice jucărie apare nouă cu Eroi în pijama, Patrula cățelușilor, Mickey Mouse și prietenii lui? E timpul să faci o investiție în decorarea camerei lui cu stickere și fototapet 3D și să-i aduci personajele preferate din desene animate în propria cameră!
Află care sunt cele mai iubite stickere și modele de fototapet copii și fototapet 3D Walltastic:

1. Eroi în pijama nu strigați piua: Stickere Walltastic pentru copii


E simplu să fii erou cu Mega Sticker Eroi în pijama PJ Masks, noul set de stickere cu îndrăgitele personaje Disney. Stickerele cu cei trei eroi au o înălţime de 1.20 metri, creând un decor impresionant și real pentru copilul tău. Va crede cu adevărat că sunt alături de el, în fiecare moment. Pachetul conţine şi sticker pentru întrerupător, buline şi stickere de mici dimensiuni cu eroii în pijama, așa că își poate personaliza camera așa cum vrea, aplicându-le în locurile şi pe obiectele preferate.

Sticker Eroi în Pijamale

2. Superman în noile modele de fototapet copii Walltastic

Copilul tău e fascinat de Spiderman și aventurile sale de supererou? Atunci știi ce să-i faci cadou de Paște: noul Fototapet 3D Spider Man Pop Out Decoration de la Walltastic - o decoraţiune de perete unică, modernă care aduce aventura în camera băiatului tău, în săli de jocuri sau în spaţii de joacă pentru copii. Pachetul conţine 3 planşe care se îmbină pentru a crea un fundal urban cu dimensiuni de 121 x 152 cm. Pe acest fundal se aplică planşele cu elementele în relief. Pentru aplicarea fototapetului şi a elementelor 3D se utilizează bandă dublu-adezivă. Toate accesoriile necesare montajului sunt incluse în pachet. Ce mai aștepți? Să înceapă aventura!

Fototapet 3D Spider Man

3. Evadare din cotidian cu fototapet peisaj 3D de la Walltastic

Acum că ai decorat camera copilului tău, ce-ai zice să-ți faci și ție un cadou special? Cu Folina și Walltastic, e ușor să ajungi la munte în vacanța aceasta de Paște. Aplică Fototapet 3D peisaj de munte - o decoraţiune care transformă peretele într-un balcon din care poţi admira un frumos lac de munte înconjurat de piscuri cu zăpada. Fototapetul aduce prospeţime şi luminozitate în amenajarea camerei şi creează impresia de spaţiu mărit. Este format din 12 parţi care se îmbină. Imaginea finală are 3.05 m lăţime şi 2.44 m înălţime. Ce poți să-ți dorești mai mult? Evadează din cotidian și bucură-te de un peisaj mirific la tine în cameră!

Fototapet 3D Peisaj Montan

Și, nu uita în fiecare lună, în noua rubrică de blog Catalog noutăți vei afla în premieră care sunt produsele noi disponibile pe folina.ro din toate categoriile de produse: folie geam, autocolant, stickere, decorațiuni, tapet, fototapet, faianță și accesorii! Cu Folina, totul e ușor.

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit