Transport gratuit peste 350 lei

Noutăți la Folina: Colecția de tapet Aurum cu inserții moderne metalice

1841
SHARE
4.67

Vine iarna, bine-mi pare! Folina-ți pregătește casa de sărbătoare! Acum găsești pe folina.ro și în magazine NOUA colecție de tapet Aurum: tapet cu inserții metalice, moderne, în culori extravagante sau... cât mai simple. Vino și descoperă!

Tapet modern cu inserții metalice Aurum

Potrivit pentru camerele ceva mai spațioase sau limitate în corpuri de mobilier, tapetul Aurum reprezintă noua colecție adusă de Folina în magazinul ei, colecție menită să satisfacă toate gusturile datorită culorilor diverse și inserțiilor fie extravagante, fie ceva mai simple.

Elementele metalice precum piesele turnate din argint, firele aurii și suprafețele lunare, nefinisate transformă încăperile casei într-un stil urban sofisticat și inovator, în care eleganța este exprimată prin mișcări de forme abstracte și materii prime.

Aurum se referă la arta zidului de inspirație urbană. Tocmai din acest motiv modelele prezentate de Folina au acest aspect de perete nefinisat, cu linii aurii sau argintii ce duc cu gândul la micile crăpături ale unui zid.

Hadeți să-i descoperim noua colecție de tapet metalic de la Aurum!

1. Tapet modern insertii geometrice aurii

Da! Arată la fel de bine precum sună! Tapetul gri cu model geometric auriu Aurum are o suprafaţă texturată. Modelul este pe un fundal gri ce imită lavabila decorativă, este un model geometric format din dungi subţiri cu efect metalic auriu.

Se asortează cu ușurință mobilierului din casă datorită culorii neutre, simple.

Tapetul este din vinil compact, pe suport vlies și este extralavabil.

tapet-gri-geometric

2. Tapet gri auriu – imitație tencuială

Acest model de Tapet tencuială decorativă gri cu detalii metalice aurii, din colecţia Aurum de la Limonta, este preferatul Folinei. În primul rând, se vede cu ochiul liber faptul că se imită la perfecțiune un perete nefinisat, iar în al doilea rând, inserțiile aurii duc cu gândul la eleganta marmură cu ale sale detalii curbate, care par că plutesc... pe perete.

fototapet-gri-auriu

3. Tapet imitație tencuială vișiniu

O pată de culoare este mereu binevenită, iar Tapetul modern Aurum imitaţie tencuială decorativă vişinie cu detalii metalice bronz este potrivit celor cu gusturi extravagante, cărora nu le este teamă să îndrăznească.

Modelul are o culoare intensă de vișiniu, accesorizat fiind de liniile metalice de culoarea bronzului ce transformă peretele într-un zid nefinisat, crăpat. Tapetul vișiniu cu inserții de bronz este perfect pentru un dormitor luminos, oferind o înfățișare eleganță încăperii, iar dacă aceasta este mobilată corespunzător, acest model de tapet poate fi și un element de decor perete vintage.

tapet-visiniu-metalic

Ca de fiecare dată, Folina vă prezintă materiale de calitate superioară, modele unice, ce au o aplicare simplă și foarte ușoară, iar prețurile sunt menite pentru diferite... buzunare. Deci draga noastră Folina se gândește la toată lumea pentru că vrea să aducă frumusețe, armonie și bun gust în toate casele românilor. 

Vrei să afli mai multe informații despre aceste noi modele de tapet? Folina ți-a pregătit un video pentru a vedea mai în detaliu minunatele inserții și culori:

Accesează pagina destinată tapetului pentru diferite camere din casă și vezi ce alte modele îți mai sunt prezentate: www.folina.ro/tapet

Iar la finalul acestui articol găsiți mai multe modele super drăguțe tip Aurum. Pe data viitoare!

4,67 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit