TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665

Ce oferte pregătește Folina pentru Black Friday?

1120
SHARE
4.43

Folina știe că reducerile de black friday sunt așteptate de muuultă lume cu sufletul la gură, iar pentru cei care au făcut economii în această perioadă, pentru a redecora înainte de sărbători, vă facem o scurtă introducere despre reducerile noastre.

Cum va fi de Black Friday în magazinul folina.ro?

Pentru că îndrăgiți atât de mult produsele gospodinei noastre, anul acesta de black friday vor fi reduceri la toaaate categoriile de produse din magazinul Folinei.

Acum ai în sfârșit ocazia să decorezi după cum visezi, pentru că reducerile de până la 50% îți vor face cu siguranță din ochi. Vrei să schimbi aspectul învechit al mobilierului? Sau pereții nu mai au acea strălucire de la început? Nu știi cum să-ți accesorizezi bucătăria sau baia? Ori vrei să-ți impresionezi musafirii de sărbători cu o casă ca nouă?

În sfârșit planurile tale de decor prind contur pentru că reducerile Folinei de black friday sunt menite pentru toate gusturile, dar și pentru toate buzunarele, iar acum cu siguranță sporul de decorat va fi mai mare, când produsele preferate se află la reducere de până la 50%.

Când încep reducerile la Folina?

Așa că în acest weekend, mai exact începând cu data de 12.11 ora 09:00 și până la 15.11 ora 09:00, Folina se bucură alături de voi de super reducerile pregătite pentru toate categoriile din magazin: de la tapet și fototapet, până la stickere, autocolante sau elemente de decor.

Setează-ți alarma, fă-ți cafeaua preferată, intră pe folina.ro și alege ce-i face pe plac sufletului tău. Ne vedem curând cu reducerile de black friday!

4.43 (7 voturi)
URMĂRIȚI-NE
CUMPĂRĂTURI SIGURE

© 2023 Folina.ro | All Rights Reserved. Folina.ro | Designed by ArtvertisingTermene și condiții