TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Concurs: Casa Folina – Decorezi și te premiez!

1174
SHARE
nan

Dragi prieteni, bine ați venit în Casa Folina!
Pentru că știu cât de mult vă place să vă decorați casa, spațiul de lucru și afacerea cu produsele Folina, m-am gândit să vă provoc imaginația și să vă invit să vă înscrieți în concursul ”Casa Folina”. Vă întrebați cum arată casa mea? Vă imaginați cum va arăta casa voastră decorată cu produsele Folina? Totul este ușor!

Dragi prieteni, bine ați venit în Casa Folina!

Pentru că știu cât de mult vă place să vă decorați casa, spațiul de lucru și afacerea cu produsele Folina, m-am gândit să vă provoc imaginația și să vă invit să vă înscrieți în concursul ”Casa Folina”.
Vă întrebați cum arată casa mea? Vă imaginați cum va arăta casa voastră decorată cu produsele Folina? Totul este ușor!

Concurs ”Casa Folina”

Concursul ”Casa Folina” se desfășoară în perioada 12 septembrie 2016 – 4 decembrie 2016 și se adresează tuturor iubitorilor de produse Folina și decorațiuni interioare, cu imaginație, fler și pasiune pentru decorațiuni.

Cum funcționează?

Intri în aplicația ”Casa Folina” (www.casa.folina.ro), îți alegi camera preferată și folosești produsele Folina - folie geam, autocolante, stickere și decorațiuni – în decorarea acesteia. Este simplu! Decorezi și te premiez.
La această campanie participă toate produsele disponibile pe site-ul www.folina.ro și în oferta actuală din showroom-ul Folina.
E ușor să te înscrii în concurs! Poți comanda online produsele tale preferate sau poți veni să le iei direct din showroom-ul nostru din Iași, Strada Șoseaua Păcurari, nr. 85 (vizavi de Petrom).

Ce trebuie să faci efectiv?

- să dai LIKE paginii de Facebook www.facebook.com/folina.ro
- să accesezi aplicația special creată CASA FOLINA și să parcurgi pașii aplicației www.casa.folina.ro.
- să completezi formularul cu datele personale solicitate, corecte.

Cât de ușor se pot câștiga 85 premii Folina?

Urmează pașii aplicației, descoperă Casa Folina și fă cunoștință cu produsele tale preferate, iar la final afli și cât de priceput decorator ești.
Totul este ușor!

Există două categorii de premii:

- 84 de premii zilnice
- 1 premiu final: 1 telefon mobil Samsung Galaxy J5.

Premiile zilnice vor fi acordate aleatoriu și vor fi prezentate pe pagina de facebook Folina, la începutul fiecărei săptămâni de concurs.
Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu, te poți înscrie în concurs de mai multe ori, dar poți câștiga un singur premiu dintre cele zilnice.

Înscrie-te acum în concurs!

Decorează Casa Folina și câștigă premiile puse în joc.

Totul este ușor!

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit