TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Creează simplu și rapid propriile decorațiuni de Crăciun, pentru un decor de poveste

2706
SHARE
5.00

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar totul în jur contribuie la crearea unei atmosfere magice, specifică Crăciunului: fulgi de nea care dansează, gândurile care se îndreaptă spre pregătirea cadourilor pentru cei dragi, dar și spre decoruri de poveste, unde să ne adunăm cu toții, să ascultăm colinde și să ne împlinim sufletește.

Și cum Folina știe că îți dorești un decor personalizat pentru ca toate acestea să fie perfecte, un decor care să se potrivească mănușă pe sufletul tău, astăzi ți-am pregătit câteva idei inedite pentru decorațiuni personalizate, confecționate chiar de tine, simplu și rapid.

Decorațiuni personalizate, pentru case cu magie decorate

1. Fundițe din bandă de iută, o decorațiune de poveste

Cu siguranță atunci când te gândești la Crăciun îți vin în minte o multitudine de fundițe drăgălașe, care emană prin simplitatea lor farmec și eleganță. Imaginează-ți un brad împodobit cu fundițe roșii, un mobilier îmbrăcat de sărbătoare, mese decorate de poveste și cadouri împachetate inedit. Pentru toate acestea ai nevoie de un singur accesoriu: fundițe din bandă de iute. Optează pentru Bandă iută natur sau Bandă iută roșie, confecționează simplu și rapid cele mai frumoase fundițe și folosește-le așa cum îți dictează imaginația: vei simți că ai pășit într-o casă magică.

Banda Iuta Natur

2. Felicitări handmade, pentru persoanele deosebite din viața ta

Crăciunul e despre felicitări, despre gândurile bune înșirate pe hârtie, despre zâmbetele oferite celor dragi. Realizează chiar tu cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi și vei reuși să-i impresionezi, dăruindu-le ceva inedit, făcut cu dragoste. Ai nevoie doar de Abţibilduri roşii Crăciun și de un Set 5 Washi tape Gold pentru a oferi cele mai inedite felicitări, care să reflecte urările tale cele mai sincere.

Abtibilduri Craciun

3. Cadouri personalizate, inedit împachetate

Și cum cadourile nu pot lipsi pentru un decor magic, creează cutii unice, astfel încât cei dragi să se simtă deosebiți. Alege Autocolant catifea roșie și Autocolant catifea Verde dacă îți dorești o cutie care să cucerească la prima atingere sau Autocolant auriu Glitter dacă vrei o cutie simplă, dar plină de eleganță. Așază cutiile sub brad, locul care le va pune și mai mult în valoare.

Autocolant auriu glitter

Cu Folina, e ușor să-ți umpli casa cu magie! Alege de pe folina.ro materialele decorative care îți bucură sufletul și ochii și vei simți cea mai mare satisfacție când îți vei vedea căminul împodobit cu decorațiunile făcute cu mâna ta, cu emoție și fericire.

Folina are și o supriză pentru tine: în luna decembrie, la orice produs comandat online primești o surpriză în colet! Să ningă cu surprize!

5 ( voturi)