Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Decorează cu personalitate și mega libertate!

2101
SHARE
3.50

Adolescența e o perioadă dificilă, să recunoaștem, așa am fost și noi, iar decorarea camerei e o declarație de personalitate și independență 100%, iar amprenta personală a copilului tău trebuie să se simtă foarte bine. Așa că ce-ai zice dacă i-ai da o mână de ajutor cu câteva materiale și în rest l-ai lăsa pe el să-și decoreze camera așa cum îi place?

Copilul tău nu mai e un puști căruia să-i alegi mobila sau tapetul și nici prințesa care-și lipește stickere cu personaje Disney peste tot. Adolescența este despre libertate, personalitate și dileme existențiale. E timpul să te bucuri de ceea ce a devenit copilul tău și să-i oferi libertatea de a-ți arăta cine este cu adevărat. Folina te învață simplu și ușor cum să-i vii în ajutor în decorarea camerei de studiu și de relaxare.

5 sfaturi pentru un decor cu personalitate și mega libertate:

1. Curățenie generală

Primul lucru înainte de orice amenajare este o curățenie generală, dar cum adolescenții sunt sensibili și nu le place să le invadezi spațiul, cea mai bună idee e să faceți curățenie în toată casa toată familia. Fiecare în camera lui și împreună în spațiile comune. Așa nu va simți că ai plănuit să-i redecorezi camera.

2. Respectă-i hobby-urile

Știu că ți se pare ciudat să-i placă o trupă sau un artist care arată ponosit sau ciudat sau să viseze că se face astronaut sau constructor de avioane, dar pasiunile copilului tău sunt cele care îl motivează să meargă mai departe și cele care îl fac fericit, de aceea lasă-l să-și aleagă singur cum își decorează pereții. Poate că va alege Fototapet Star Wars Blueprints sau Fototapet floral Melli Mello Verona, dacă visul lui e să devină designer. Încurajează-i pasiunile și respectă-i hobby-urile.

Fototapet Star Wars Bluepri

3. Surse motivaționale

Adolescenții au nevoie în multe momente de încurajare, de susținere și de determinare, de aceea mesajele motivaționale sunt foarte importante pentru dezvoltarea acestora. De aceea, nu trebuie să fii uimit dacă în camera copilului tău vezi scrise diferite texte încurajatoare. Surprinde-l și tu cu un Sticker motivaţional Bicicletă sau cu o Tablă magnetică albă Smiley, pe care poți scrie cu marker semipermanent şi şterge cu burete, așa vă veți putea transmite diferite mesaje sau stări prin desene sau texte distractive.

Sticker Perete Motivațional

4. Mobilă nouă în 2 pași și 3 mișcări

Pare complicat să-ți schimbi mobila, dar e atât de simplu să aplici un autocolant mobilă, încât s-ar putea să vrei să-ți reînnoiești toată mobile din casă. Folina îți recomandă Autocolant mobilă lemn vintage Bahia 90, dar pentru tinerii minimaliști orice model alb, gri sau bleumarin poate fi alegerea perfectă. Să trecem la treabă!

5. Memoboard

Adolescenții sunt mai mereu cu capul în nori, dar au și o capacitate de a se mobiliza în situații extreme care ne surprinde de cele mai multe ori, așa că ce-ai zice dacă i-ai oferi copilului tău un set de memoboard-uri cu care să-și organizeze activitățile într-un mod creativ? Cu siguranța, îi va fi foarte util.

Magneți Decorativi To Do 90

Nu uita să ne trimiți imagini pe Facebook cu noua cameră decorată de adolescentul tău și să te înscrii în concursul ”DECOReview”  cu un review publicat la orice produs Folina achiziționat online. Poți câștiga premii decorative pentru casa ta. Succes!

3,5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit